Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Evren AYDIN
Hocam bu gün aynı kuryeden başka siteden almış olduğum sipariş geldi. Kurye abi dedi işte o aslında geri gitçekmiş durumu anlattım sana sıkıntı olursa duruyor ellemedim vereyim geri dedim sıkıntı yok dedi kullanabiliriz yani 😂
Ahaha 😁 zaten hafta sonu giriyor araya bu saatten sonra bende sanmıyorum bir şey olacağını olan oldu artık 😁 beni arayan soranda olmadı zaten 🫣

KingDeViL

80+ Bronze
Trendyol Express ile gelen kargom bugün teslim edildi. Bence olay tamamen şans aynı ürünü arkadaşımla aldık onunki iptal olmuştu.
Trendyol expres iade etmiyor sanki. Herhalde diğer kargolara ücret ödeyeceği için onları kovalıyor şuan.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
aslında aras kargo ürünü teslim edebilir bilerek 3 gün bekletip alıcı tarafımdan alınamadı diyip iade ettiriyorlar. Trendyol ürünü iptal etse sistemde iade diye görünür çünkü yapamıyorlar artık kargoda ürün trendyol ne yaptı mail atıp teslim etmeyin dedi sadece aras kargo ürünü teslim etse hiçbişey olmayacak
peki satıcıyla konuşsak ürünü gerş kargolatamazmıyız

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Oğuz Tutkun

KingDeViL

80+ Bronze

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Trendyol sanırım satıcılarla da görüşmüş adam trendyol kararı bizim red durumumuz olamaz diyor
Satıcıyla konuştum kargoyu teslim almadığım için her türlü iyadeyi almak zorundaymışlar eğer ürünü alsaymışım olabilrmiş kargoyu vermiyerek iadeye düşürmeye çalışıyorlar sanki ben almamışım gibi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom