MythPhantom
80+ Bronze
Dil yaz değiştirsamsung'ta böyle bir bölüm yok hocam
Dil yaz değiştirsamsung'ta böyle bir bölüm yok hocam
Bu yöntemi deneyen var mı? Telefon numarası işini aşabilen çıktımı?
Ahaha zaten hafta sonu giriyor araya bu saatten sonra bende sanmıyorum bir şey olacağını olan oldu artık beni arayan soranda olmadı zatenHocam bu gün aynı kuryeden başka siteden almış olduğum sipariş geldi. Kurye abi dedi işte o aslında geri gitçekmiş durumu anlattım sana sıkıntı olursa duruyor ellemedim vereyim geri dedim sıkıntı yok dedi kullanabiliriz yani
Trendyol expres iade etmiyor sanki. Herhalde diğer kargolara ücret ödeyeceği için onları kovalıyor şuan.Trendyol Express ile gelen kargom bugün teslim edildi. Bence olay tamamen şans aynı ürünü arkadaşımla aldık onunki iptal olmuştu.
Denedin mi dostum yöntemi işe yaradı mı?bi atın hocam deneyelim ya size zahmet denemek bedava
En cok trendyol exp etti iptalTrendyol expres iade etmiyor sanki. Herhalde diğer kargolara ücret ödeyeceği için onları kovalıyor şuan.
peki satıcıyla konuşsak ürünü gerş kargolatamazmıyızaslında aras kargo ürünü teslim edebilir bilerek 3 gün bekletip alıcı tarafımdan alınamadı diyip iade ettiriyorlar. Trendyol ürünü iptal etse sistemde iade diye görünür çünkü yapamıyorlar artık kargoda ürün trendyol ne yaptı mail atıp teslim etmeyin dedi sadece aras kargo ürünü teslim etse hiçbişey olmayacak
Satıcı ürünü teslim almazsa ürün bize geri geliyorsa olabilir diğer türlü iadeyi teslim alırsa saten sipatiş oto iptal olurpeki satıcıyla konuşsak ürünü gerş kargolatamazmıyız
Henüz bakmadım hocam para gelcek birazdan o zaman bakacağım biDenedin mi dostum yöntemi işe yaradı mı?
Trendyol sanırım satıcılarla da görüşmüş adam trendyol kararı bizim red durumumuz olamaz diyorpeki satıcıyla konuşsak ürünü gerş kargolatamazmıyız
Benim ikiside trendyol express ile geldi. 2 farklı hesap ama bütün bilgileri aynı olduğu halde ). Ben şanslıyım demek ki.En cok trendyol exp etti iptal
Satıcıyla konuştum kargoyu teslim almadığım için her türlü iyadeyi almak zorundaymışlar eğer ürünü alsaymışım olabilrmiş kargoyu vermiyerek iadeye düşürmeye çalışıyorlar sanki ben almamışım gibiTrendyol sanırım satıcılarla da görüşmüş adam trendyol kararı bizim red durumumuz olamaz diyor