federalper
80+ Silver
Oha oneymis bende maks 15 20 durak oluyorSabah baktığımda 62 durak vardı halen 62 durak var
Oha oneymis bende maks 15 20 durak oluyorSabah baktığımda 62 durak vardı halen 62 durak var
Küçük yer ya 2 dağıtım aracı var sadece baya birikmiş anlaşılanOha oneymis bende maks 15 20 durak oluyor
aga büyük ihtimalle gelmez benim de öyle oldu bekledi bekledi sonra teslim edilemedi yazdıKüçük yer ya 2 dağıtım aracı var sadece baya birikmiş anlaşılan
Bir şey yapabiliyorsak buradan bilgilendirirsen güzel olurEvet ama böyle yaparak daha büyük suç işliyorlar verdiğim adres kendimize ait bir işletme 7/24 kayıt var merkezi bir yerde zaten. Vizelerime denk geldi eğer üşenmezsem gerekli yerlerle ne yapabilirim diye konuşurum
Tam yazını okurken aradı evde değildim markete burakmasını istedim bakalım nolcak Teslim mesajı geldi kalan arkadaşlara başarılar dilerimaga büyük ihtimalle gelmez benim de öyle oldu bekledi bekledi sonra teslim edilemedi yazdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey yapabiliyorsak buradan bilgilendirirsen güzel olur
O benimde dikkatimi çekti fatura orijinal fiyattan kesilmiş sıkıntı yaratabilirarkadaşlar şöyle bir sorum var kargom geldi irsaliye yerine geçen faturada 1689 TL olarak girilmiş alt kısımdada
Ödeme Tipi
"İŞBU FATURA TUTARI DSM GRUP DANISMANLIKILETIS. VE SATIS TIC.A.S.HESABINA DEVREDİLMİŞTİR."
08.11.2023
İRSALİYE YERİNE GEÇER yazıyor yani asıl faturayı trendyola bırakmış trendyolda faturayı 1089 olarak yapıp geri kalanı karttan tahsis edilebilir diyebilirmi?
Hayir hocam indirimi trendyol karsiladigi icin satici normal fatura kesiyor saticinin sisteminde indirimli alinip alinmadigi yazmiyorarkadaşlar şöyle bir sorum var kargom geldi irsaliye yerine geçen faturada 1689 TL olarak girilmiş alt kısımdada
Ödeme Tipi
"İŞBU FATURA TUTARI DSM GRUP DANISMANLIKILETIS. VE SATIS TIC.A.S.HESABINA DEVREDİLMİŞTİR."
08.11.2023
İRSALİYE YERİNE GEÇER yazıyor yani asıl faturayı trendyola bırakmış trendyolda faturayı 1089 olarak yapıp geri kalanı karttan tahsis edilebilir diyebilirmi?
Tahsis edecek olsa kargoları neden geri toplatsın. Hepsinin parasını alır.arkadaşlar şöyle bir sorum var kargom geldi irsaliye yerine geçen faturada 1689 TL olarak girilmiş alt kısımdada
Ödeme Tipi
08.11.2023
Öğlen baktığım da tam 82 durak vardıOha oneymis bende maks 15 20 durak oluyor
Aynen oyle, oyle bir sey olsa bu Kadar ugrasmazlar direkt tahsis ederlerTahsis edecek olsa kargoları neden geri toplatsın. Hepsinin parasını alır.
mantıken ürünü aldığım bankayıda arayıp eksik ücter yatmış diyemez muhtemelenTahsis edecek olsa kargoları neden geri toplatsın. Hepsinin parasını alır.