❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Aras kargo şube müdürü ile görüştüm genel müdürlük tüm şubelere mail atmış teslim etmeyin diye. 3 gün bekleyip geri gidecekmiş.

Satıcıyla konuştum kargoyu teslim almadığım için her türlü iyadeyi almak zorundaymışlar eğer ürünü alsaymışım olabilrmiş kargoyu vermiyerek iadeye düşürmeye çalışıyorlar sanki ben almamışım gibi
Herkes ayrı şey söylüyor trendyol diyor ürün zarar gördü,kargo diyor satıcı iade başlatmış,satıcı malum zaten bu kadar uğraştıracağını bilsem hiç girmezdim

Satıcı ürünü teslim almazsa ürün bize geri geliyorsa olabilir diğer türlü iadeyi teslim alırsa saten sipatiş oto iptal olur
Her türlü alıyorlarmış bizim teslim almamız lazımmış teslim alırsak sıkıntı yok iade olmuyor almadan direk iadeye verince sıkıntı kargo firması verse yeter ama kargo vermiyor

Herkes ayrı şey söylüyor trendyol diyor ürün zarar gördü,kargo diyor satıcı iade başlatmış,satıcı malum zaten bu kadar uğraştıracağını bilsem hiç girmezdim
Ben konuştum yanlış ürün dediler almak istediğimi söyledim vermediler orda bekletiyorlardı ben yanlış ürün olsada almak istiyorum dedim yok veremeyiz dediler

bana da aras getirdi teslim aldım geri isterlerse boş kutuyu veririm gelmişken eli boş gitmesin :D

Ben konuştum yanlış ürün dediler almak istediğimi söyledim vermediler orda bekletiyorlardı ben yanlış ürün olsada almak istiyorum dedim yok veremeyiz dediler
Küçücük yerde bile bir sürü sipariş varmış bekletiyorlarmış. Trendol ne kadar geri çağırsak kardır demiştir. 50 TL kargo öder 550 cepte kalır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,558
Üyeler
184,944
Son üye
edmr
Geri