Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Ben konuştum yanlış ürün dediler almak istediğimi söyledim vermediler orda bekletiyorlardı ben yanlış ürün olsada almak istiyorum dedim yok veremeyiz dediler
Valla bana trendyol teslim etmeyin dedi ondan veremiyoruz dediler trendyollada konuştum destek talebi sonuçlanana kadar ürün geri giderse fiyat farkı ödemem gerekicek bilerek geri gitsin diye teslim ettirmiyorsunuz dedim bir şey diyemiyor o zaman. Ama ürün geri gidersede ben hakkımı gerekli yerlerde ararım gelsin bana mail atsın böyle böyle sıkıntı oldu o yüzden geri almamız lazım desin tamam ama hiçbirşey demeden ne ürünü iade gösteriyorlar ne teslim ediyorlar böyle bir hakları yok.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Dün aras kargo kapıma kadar geldi teslim etmeden gittiler ben de sabah şubeye gittim verdiler direkt.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bir aras kargo ve bir trendyol express te kargom var Trendyol expresse az önce baktım gönderi yolda yazıyor aras kargoda hâlâ ilk yer de hiç oynamamış

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Kargosunu teslim alıp, sistemde hala kargoda gozukenler ne yapıyor?

JustEkmek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Velihan Kaş
Bir aras kargo ve bir trendyol express te kargom var Trendyol expresse az önce baktım gönderi yolda yazıyor aras kargoda hâlâ ilk yer de hiç oynamamış
Bende canlı takiple kontrol ediyorum 3 4 kere evin yanından geçti ama gelmedi

blackmon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
blackmon
2 tane siparişim vardı yurtiçi ögleden sonra teslim etti sorun olmadı.
1 tanesi trendexpress ti normalde bugün teslimdi fakat iade etmişler yolda iken, onu geçtim istanbul çıkış kargo direkt gelirdi yaşadığım ile kargoya yolda ne yapmışlarsa ankaraya yönlendirmişler..

1699624142104.png

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Emre Erkan Aydın
Valla bana trendyol teslim etmeyin dedi ondan veremiyoruz dediler trendyollada konuştum destek talebi sonuçlanana kadar ürün geri giderse fiyat farkı ödemem gerekicek bilerek geri gitsin diye teslim ettirmiyorsunuz dedim bir şey diyemiyor o zaman. Ama ürün geri gidersede ben hakkımı gerekli yerlerde ararım gelsin bana mail atsın böyle böyle sıkıntı oldu o yüzden geri almamız lazım desin tamam ama hiçbirşey demeden ne ürünü iade gösteriyorlar ne teslim ediyorlar böyle bir hakları yok.
Bence yasal olarak kendileri suçlu oldukları için böyle yapıyorlar yoksa siparişi neden direk iptal etmek yerine şube de 3 gün tutsunlar ki

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Bence yasal olarak kendileri suçlu oldukları için böyle yapıyorlar yoksa siparişi neden direk iptal etmek yerine şube de 3 gün tutsunlar ki
Evet ama böyle yaparak daha büyük suç işliyorlar verdiğim adres kendimize ait bir işletme 7/24 kayıt var merkezi bir yerde zaten. Vizelerime denk geldi eğer üşenmezsem gerekli yerlerle ne yapabilirim diye konuşurum

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Top Bottom