Aytekin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 282
pcden yapıyorum ama trendyolun dil değişimi nasıl oluyor ?Dil veya bölge değişikliği yapmadığım için aynı hatayı aldım. Telefon ayarlarından bölgeni değiştir.
pcden yapıyorum ama trendyolun dil değişimi nasıl oluyor ?Dil veya bölge değişikliği yapmadığım için aynı hatayı aldım. Telefon ayarlarından bölgeni değiştir.
Anlamadım ki VPN ile yapamıyorum. Telefon ile yapamadım.Vpn iledemi olmuyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Misafir hesapta kabul etmiyormu sendede?
Olmuyor kral maalesef.Vpn iledemi olmuyor?
Misafir hesapta kabul etmiyormu sendede?
Ss at bakalım ne diyor mhyapmayın yaptırmayın ama denemek istiyorsanız deneyin param gitti hesap gitti trendyolu bir daha kullanamıyacakmışım
Ne oluyor ?bende oluyor @Ckribrahim
Tüketici hakların var uygunsuz kupon kullanımından iptal edip para iadesi yapılır maksimumyapmayın yaptırmayın ama denemek istiyorsanız deneyin param gitti hesap gitti trendyolu bir daha kullanamıyacakmışım
trolsun sen millet almasın diye diyorsun kanıt at diyoruz atmıyorsun yalan söylemeyapmayın yaptırmayın ama denemek istiyorsanız deneyin param gitti hesap gitti trendyolu bir daha kullanamıyacakmışım
indirimNe oluyor ?
hocam farklı telefonda aynı ağa bağlandığı için olmayabilir mobil veri ile deneyinAnlamadım ki VPN ile yapamıyorum. Telefon ile yapamadım.
PC den nasıl yapıcaz
Anlamadım ki VPN ile yapamıyorum. Telefon ile yapamadım.
PC den nasıl yapıcaz
Bendede olmuyor akrabama açtığım hesaba girdim ama hiçbiri şekilde olmadı indirim sen kactane hesaptan sipariş verdin İbrahim?Olmuyor kral maalesef.
Bilader foruma yeni katılmışsın kim olduğun belli değil yapma etmeyapmayın yaptırmayın ama denemek istiyorsanız deneyin param gitti hesap gitti trendyolu bir daha kullanamıyacakmışım
Onunlada denedim ben olmuyor maalesefhocam farklı telefonda aynı ağa bağlandığı için olmayabilir mobil veri ile deneyin