Triple
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 351
1-2 saat içinde geliyorBi laptop alcam ama para içeride kalır mı iade ne kadar sürer bilmiyorum iptal olunca para anına geliyor mu?
1-2 saat içinde geliyorBi laptop alcam ama para içeride kalır mı iade ne kadar sürer bilmiyorum iptal olunca para anına geliyor mu?
revizyon da olduğu için hemen gelebilirBi laptop alcam ama para içeride kalır mı iade ne kadar sürer bilmiyorum iptal olunca para anına geliyor mu?
İptal oldu
iptal geldi
Kargoya verilmişmiydi?Banada iptal geldi
600 lira için uğraşma ki iptal edilmeye başladı. Benim sipariş de iptal edildi. 3 saat önce vermiştimBi laptop alcam ama para içeride kalır mı iade ne kadar sürer bilmiyorum iptal olunca para anına geliyor mu?
Buradaki güç kaynağı ve klavyenin iptali geldi şimdi tekrar sipariş geçeceğim.Bugünün hasılatı:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle