codcubiri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,458
Yarın bugün kargo seçeneği ile almak daha mantıklınerden peki
Yarın bugün kargo seçeneği ile almak daha mantıklınerden peki
bugün trendyol express ile verilen kargom yola çıktı bile şubeden yola çıktıysa problem olmaztrendyol exp tehlikeli.
Nasıl vericez express ilebugün trendyol express ile verilen kargom yola çıktı bile şubeden yola çıktıysa problem olmaz
Steelseries alacağım önerdiğini ne zaman alayımbugün trendyol express ile verilen kargom yola çıktı bile şubeden yola çıktıysa problem olmaz
hocam o satıcı saat 15:00 da kargoya veriyor 14:40 da sipariş çıkmıştım aras kargo ile kargoda şuanda sizde öyle yapınSteelseries alacağım önerdiğini ne zaman alayım
yarın alırsam o gün mü veriliyor yoksa gece 12 demiYarın bugün kargo seçeneği ile almak daha mantıklı
5 kere siparis verdim ayri ayri hesap ve telefonlardan hepsi iptal olduArkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)
Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)
!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.
Tavsiyeler :
https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)
Kanıt.
Alıntıyı görüntüle
Öneri :
Hızlı Kargo Tüyosu ve Detaylı Anlatım için bu konuya bakabilirsiniz
Öneri - 🌟Trendyol %40 / %40 İndirim'de Hızlı Kargo Tüyosu🌟
Herkes tek kursunluk mermisini bəzən yanlış kullanıyor (şans işi fakat riske atılmaya değmez) Alacağınız ürün'də başlığın altına bakin örnek su saat içinde sipariş verirseniz kargo'da diye Daha sonrasında siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası...forum.donanimarsivi.com
O gün veriliryarın alırsam o gün mü veriliyor yoksa gece 12 demi