veriyor.ürünleri nays ile alsak geri ödeme verir değil mi
veriyor.ürünleri nays ile alsak geri ödeme verir değil mi
Verirürünleri nays ile alsak geri ödeme verir değil mi
hayırnays'a attığım parayı iade olması durumunda banka kartıma tekrar çekebiliyor muyum
Yok ben problemi çözdüm. Sadece analiz yapıyorum. Sipariş verdikten sonra 1-2 saat içinde iptal oluyorsa tam risk işine dönüşüyor. Eğer 4-5 saat içindeyse risk oranı daha düşük oluyor.Alacağınız addam sorun aynı gün kargoya verme saati kaçmış ona yakın sipariş verin
1 saat kala sipariş edip satıcıya bildirin sipariş no ileArkadaşlar satıcının kargoya verdiği saatten 2 saat önce sipariş versek iptal olma olasılığı azalıyor mu?
1 saat öncə ver ara veya wp'den yaz bu konuda kendi konumu mevcut 1 sayfada göz at orayaArkadaşlar satıcının kargoya verdiği saatten 2 saat önce sipariş versek iptal olma olasılığı azalıyor mu?
Fixleneceğini zannetmiyorum o siparişler yüzde yüz iptal olacakYarın fixlenir diye simdi siparis verdim 3 taksitle. Olmadı yarın oglen təkrar denicem
Alıntıyı görüntüle
Reis sen bi TR ye geri dön bence Azerice kafa yapıyor bak.1 saat öncə ver ara veya wp'den yaz belirttim kendi ben bu konuda mevcut konumu bakmani öneririm
Bir zahmet iptal olsun zaten. Belirli bir ulkenin halkina ozel olarak acilmis indirim kampanyasini boyle kullanmak ne kadar dogru, sorgulamak gerekFixleneceğini zannetmiyorum o siparişler yüzde yüz iptal olacak
de here sus lo kesBir zahmet iptal olsun zaten. Belirli bir ulkenin halkina ozel olarak acilmis indirim kampanyasini boyle kullanmak ne kadar dogru, sorgulamak gerek
ediliyor hocam emulatorle sorunsuz istediğim kadar edebiliyorum farklı hesaplarla