❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Zamanında öve öve bitiremediğiniz gamepower ogre ne zamandan beri en kötü klavye oldu? Geçen sene arkadaşıma aldım hala kullanıyor oldukça memnun gamepowerın genel kalitesine göre oldukça kalitelidir bu klavyesi.
Ne zaman gamepower övmüşümde öve öve bitiremediğiniz diyorsun şu güne kadar xpg summonerden başka klavye önerdiysem ne olayım

Hocam alınabilecek en kötü klavyeyi almışsın umarım iptal olur demen gerekiyor
gamepower ürünü alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çabuk bozuluyor
Hocam uyardım ama forumdakilere iyilikte yaramıyor valla :D
600tl ye tam boy, bilek destekli, red switch, rgb ve türkçe q düzenine uygun ( büyük enter vb) bulmak imkansıza yakın. Beni 1 yıl kadar idare etse yeter. Zaten daha sonrasında herşeyi satacağım ve mac alacağım.

İptal edilen siparişin iade parası gelen kart tekrar kullanılır mı?
Ben kendim iptal ettim fakat kampanyayı tekrar kullanmaya izin vermedi.

600tl ye tam boy, bilek destekli, red switch, rgb ve türkçe q düzenine uygun ( büyük enter vb) bulmak imkansıza yakın. Beni 1 yıl kadar idare etse yeter. Zaten daha sonrasında herşeyi satacağım ve mac alacağım.

dostum sorun bozulması özellikleri okey ama bozuluyor

Aynı hesaptan kullanamazsınız zaten kuponu

Aynı kartı kastetmiş hesabı değil

Özellikler iyide bu modeli 4 kez servise gönderen arkadaşım var aynı şekilde başka bir arkadaşımda switchi açtı içindeki yayı tükenmez kalem yayıyla değiştirdi dahada almak istiyorsan sen bilirsin

dostum sorun bozulması özellikleri okey ama bozuluyor
Bende farkındayım. Çok dandikler. Kizaru var bende aldıktan tam 1 yıl sonra mikrofonu koptu. Aldıktan 1 hafta sonra derisi dökülmeye basladı kafasına takan beyaz biri znci ayrılıyordu. Yanlarındaki metal ve plastik birleşimleri çatladı. Ve aldıktan 2 yıl sonra yani geçen hafta sol tarafın rgb si bozuldu. Bide kablolar aldıktan 3 ay sonra dış katmanları yırtılmaya basladı.

Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.

1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)

Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)

Pc den vpn ile azerbaycan deneyin belki olur. (Denemedim , yapanlar oluyor demişler)

!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.

Tavsiyeler :

https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)

Kanıt.

Alıntıyı görüntüle

Öneri :
Hızlı Kargo Tüyosu ve Detaylı Anlatım için bu konuya bakabilirsiniz
kral aldığın makine bacak kılı için uygunmudur

Bu adres işi nasıl çözülüyor acaba? Ülkeyi Azerbaycan yapınca adres gidiyor Türkiye yapınca geri geliyor nasıl hallediliyor acaba?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,161
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri