Kaynak ne kankaArkadaşlar sakın almayın alan herkesin evine polis baskını yapılacakmış, sebebi ise nitelikli dolandırıcılık. Trendyol'a kayıt olurken imzaladığımız sözleşmeye uymadığımızdan dolayı evlerinize haciz gelecek. (!)
Kaynak ne kankaArkadaşlar sakın almayın alan herkesin evine polis baskını yapılacakmış, sebebi ise nitelikli dolandırıcılık. Trendyol'a kayıt olurken imzaladığımız sözleşmeye uymadığımızdan dolayı evlerinize haciz gelecek. (!)
Kaynak benim şuan evimde çay içiyor polisKaynak ne kanka
Görgüsüz bir de diyor ki kola var mı çay yetmemişKaynak benim şuan evimde çay içiyor polis
videosu vardı hocam ilk sayfalardaKLONLAMA NASIL YAPILIYOR
sence evine haciz gelse polis eve çay içmeyimi gelir yoksa seni alıp hemen karakola gitmeyimiKaynak benim şuan evimde çay içiyor polis
tmGörgüsüz bir de diyor ki kola var mı çay yetmemiş
Bizim milletimiz çay içmeyi sever, haciz olarak el koyacaklarmış çaya da zaten bari içip öyle götürelim karakola dedilersence evine haciz gelse polis eve çay içmeyimi gelir yoksa seni alıp hemen karakola gitmeyimi
telefon xiaomiyse 2.alandan oluyoNormal ve klonlama hariç telefondan 3. bir hesaptan nasıl yapılıyor? PC'den de yapmadım hiç.
tamam sen al şu 50 lirayı bi parlament alBizim milletimiz çay içmeyi sever, haciz olarak el koyacaklarmış çaya da zaten bari içip öyle götürelim karakola dediler
videosu vardı hocam ilk sayfalarda