❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Beyler nasıl kargo gelmiyor ama evde yoktunuz bahanesi uyduruyolar. Aynı mantık bu sefer gerçekten evde olmayacaksınız.

Şu forum da trendyol da çalışan yetili bir isim yok mu aydınlatsın bizleri, gelen kargoyu geri steme hakları var mı ?

Alan biri lütfen yazabilirmi cihaz konumunu tekrar türkiye yapmama rağmen +994 lü bir telefon numarası ve fin kodu istiyor
kanka onuda 2 ci bi telefondan yaptım 2 ci telefona geç ordan hesabına gir zaten türkiye olduğu için 90 olacak tel giriyon bitti inşallah bende 2 dakika önce istedim inşallah gelir gelmezsede para iadesi yaparlar

Şu forum da trendyol da çalışan yetili bir isim yok mu aydınlatsın bizleri, gelen kargoyu geri steme hakları var mı ?
Direk yönetimden var da sormaya çekiniyorum hacı. Adamla daha sabah kampanya planları yaptık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki canlı desteğin söylediği 250 bin siparişin iptalinden bahsediyor. Ama bu zamana kadar aklı başında 5 6 tane canlı desteğe denk geldim gerisi robotlaşmış insan bildiğin bir şey bildikleri yok

Direk yönetimden var da sormaya çekiniyorum hacı. Adamla daha sabah kampanya planları yaptık

Ki canlı desteğin söylediği 250 bin siparişin iptalinden bahsediyor. Ama bu zamana kadar aklı başında 5 6 tane canlı desteğe denk geldim gerisi robotlaşmış insan bildiğin bir şey bildikleri yok
yönetimde tanıdığın var ama bug'ı daha yeni canlı desteğe sordun :D

Benim 1 klavye 1 ayakkabı kargoda yarın kargo firmasının önüne çökücem erkenden teslim almak için.

Aras iptali ne zaman işliyor biliyor musunuz?

trendyol boş yer artık. Şuan tr de en iyi firma amazon. Arkadaşım C vitamini aldı. Kullandıgı ilaç rahatsız etti amazona bildirdi. 500tl hediye çeki ve hastane masraflarını karşılamayı kabul ettiler.
Yuzde yuz katiliyorum amazon en iyisi. Ama onu da suistimal ediyor insanimiz, yakinda hak ettigimiz sekilde hizmet verecek amazon da. Aglayip duracagiz sonra tum firmalar kaka diye.

Ben bir kargo firmasında çalışıyorum merkezden duyuru geldi şimdi kapı kapı dolaşıp son 2 gün icerisinde teslim ettiğimiz siparişleri toplayacakmisiz
Bro senin bakkalin yok muydu amma cok sıkıyorsun biraz yavas atsana :D

Arkadaşalr trendyolda 3500 tllik bir ürün var. İlk siparişe özel %40 indirim. Ama 200tl İndiriyoru. Bu nasıl %40 ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,839
Üyeler
184,988
Son üye
Furlan57
Geri