Hayırlı olsun benimki iptal olduEğer dağıtımda iptal olmazsa 1500 TL'ye Apex 7 çok iyi olur
Hayırlı olsun benimki iptal olduEğer dağıtımda iptal olmazsa 1500 TL'ye Apex 7 çok iyi olur
Aldım kargoda ama sonuç bilmiyoruzSteelseries Apex 7 TKL alan var mı varsa siparişi ne durumda acaba
Bence Gönderilenler gerçekten ilk defa yeni bir telefon numarası ve aktif bir mail hesabı ile yeni açılan hesaplar da çalışıyor olabilir .24 saat ten fazla oldu sipariş vereli, sorun olsa çoktan tespit edilir di sanki.Sipariş iptalini sistem otomatik yapıyor bence ben kendi telefon numaram ile verdiklerin hep iptal oldu aktif kullandığım hesapta kayıtlıydı ama yedekte kullanmadığım hat ile aldıklarım gönderildi veya duruyor dün saat 14'te verdiğim trendyol satıcılı siparişim dahi hazırlanıyor aşamasında iptal olmadı. Kullanıcı hatası olan bir şey değil yaparken kendileri düşünsün ve açıkça hala göz yumuyorlarsa kendi suçları
Sözüm herkese değil elbette. Sözüm malum kitle için. Geçmiş olsun bu arada.Kardes bak ben sadece gunu kurtarmaya calisiyorum onca borcum var biraz daha ucuza kapatmaya calisiyorum. Al satcilari zaten allah bildigi gibi yapsin da. Napiyim ihtiyaclarim var ve borclarim var. Daha yeni arabayi da carptim. Oradan buradan 300 500 lira kotarip idare etmeye calisiyorum. Eminim benim gibi sıkısık durumda olan da bircok kisi vardir. Ki ben su anki olaylari hirsizlik gibi asla gormuyorum trendyolun acik yaratmamasi gerekirdi kendileri sorumlu. Gidip bunun uzerinden 10 20 bin lira kar etmeye calistigim yoktu 3 siparis gectim hepsi iptal oldu zaten. Kisacasi bilmeden etmeden insanlari yargilama lutfen. Iyi forumlar.
benimki çıkıs subesinde halaSöyle konular saçma sapan mesajlarla sokuyor öneri istiyorsan git konu ac buraya 50 anne mesaj yazma
hangi satıcıBugün verdiğim eşofman ve kitap siparişinden eşofman iptal oldu kitap kargoya verildi. Eşofman satıcısına yazdım bugün indirimden dolayı sadece saat 2'ye kadar olan siparişleri kargolayabilmiş. Yarın erkenden verirseniz kargoya veririm dedi.
600 lira altında olan her üründe iş görür mü? örn 250 liralık tshirtlerde vs?Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)
Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)
Pc den vpn ile azerbaycan deneyin belki olur. (Denemedim , yapanlar oluyor demişler)
!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.
Tavsiyeler :
https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)
Kanıt.
Alıntıyı görüntüle
Öneri :
Hızlı Kargo Tüyosu ve Detaylı Anlatım için bu konuya bakabilirsiniz
Öneri - 🌟Trendyol %40 / %40 İndirim'de Hızlı Kargo Tüyosu🌟
Herkes tek kursunluk mermisini bəzən yanlış kullanıyor (şans işi fakat riske atılmaya değmez) Alacağınız ürün'də başlığın altına bakin örnek su saat içinde sipariş verirseniz kargo'da diye Daha sonrasında siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası...forum.donanimarsivi.com
ne zamana kadar geçerli buArkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)
Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)
Pc den vpn ile azerbaycan deneyin belki olur. (Denemedim , yapanlar oluyor demişler)
!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.
Tavsiyeler :
https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)
Kanıt.
Alıntıyı görüntüle
Öneri :
Hızlı Kargo Tüyosu ve Detaylı Anlatım için bu konuya bakabilirsiniz
Öneri - 🌟Trendyol %40 / %40 İndirim'de Hızlı Kargo Tüyosu🌟
Herkes tek kursunluk mermisini bəzən yanlış kullanıyor (şans işi fakat riske atılmaya değmez) Alacağınız ürün'də başlığın altına bakin örnek su saat içinde sipariş verirseniz kargo'da diye Daha sonrasında siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası...forum.donanimarsivi.com