❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Direk yönetimden var da sormaya çekiniyorum hacı. Adamla daha sabah kampanya planları yaptık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki canlı desteğin söylediği 250 bin siparişin iptalinden bahsediyor. Ama bu zamana kadar aklı başında 5 6 tane canlı desteğe denk geldim gerisi robotlaşmış insan bildiğin bir şey bildikleri yok
Hocam 250 bin sipariş geldiyse ve tek tek iptal etmeyi deniyorlarsa ,kodu kapatırlardı bence, veya tr satıcılarını engelleme getirirlerdi sanki. Kuponu yapan fix lemeyi de bilmez mi ? Hayır şimdi ailemin kartıyla falan yaptım alışverişi başım yanmasın, benim derdim o. Ürün kargo da işte gelince açayım mı açmayayım kararsızım.

Faturam geldi bu arada orjianl fiyat göüküyor.

1 adet ürüne ihtiyacım vardı , ilk sabah 10 da sipariş verdim kargoya verilmeden iptal yedi , ardından tekrar sipariş verdim 13:15 gibi 14:10 da kargoya verildi şuan geliyor gözüküyor bakalım göreceaah

Hocam 250 bin sipariş geldiyse ve tek tek iptal etmeyi deniyorlarsa ,kodu kapatırlardı bence, veya tr satıcılarını engelleme getirirlerdi sanki. Kuponu yapan fix lemeyi de bilmez mi ? Hayır şimdi ailemin kartıyla falan yaptım alışverişi başım yanmasın, benim derdim o. Ürün kargo da işte gelince açayım mı açmayayım kararsızım.

Faturam geldi bu arada orjianl fiyat göüküyor.
şu kodu ve ilk sipariş indirimi disable yapmak ne kadar zor olabilir alenen yapıldığı çok açık

şu kodu ve ilk sipariş indirimi disable yapmak ne kadar zor olabilir alenen yapıldığı çok açık
Bende öyle düşünüyom aslında ama kargoya verilen sipariş niye iptal oluyor o zaman. Benim şuan yolda gözüküyor.
Bazı arkadaşlar yasal değil veya ulaşan ürünlerin iptal olduğunu falan yazmış doğruluk payı ne onların.

İphoneda nasıl yapıcaz bilen var mı?
kanka ayarlara gir dil ve bölge de azerbaycan sistem dili yap , ardından trendyola giriş yap direk azerbaycana dönüyor zaten gerisi basit.
önce alacağın ürünü sepete ekle , ardından trendyol uygulaması üzerinden Türkiyeyi seç , adresin tr ye dönücek ödeme yap sipariş ver , ama bunu yarın öğlen gibi yapsan daha iyi şimdi yaparsan %90 iptal olur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,835
Üyeler
184,987
Son üye
merito
Geri