Furkan_Demir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 459
Beyler nasıl kargo gelmiyor ama evde yoktunuz bahanesi uyduruyolar. Aynı mantık bu sefer gerçekten evde olmayacaksınız.
kanka onuda 2 ci bi telefondan yaptım 2 ci telefona geç ordan hesabına gir zaten türkiye olduğu için 90 olacak tel giriyon bitti inşallah bende 2 dakika önce istedim inşallah gelir gelmezsede para iadesi yaparlarAlan biri lütfen yazabilirmi cihaz konumunu tekrar türkiye yapmama rağmen +994 lü bir telefon numarası ve fin kodu istiyor
hocam satıcıya sordum 15-20 dk önce sipariş geçmiştim aslında. yarın bi tekrar deneyeyim bakalım dediğiniz gibi. eğer kargo yola çıkarsa alıntılarım siziUstam satıcıya sor kargocu ne zaman almaya geliyormuş diye o saatten 1 saat önce sipariş et.
Direk yönetimden var da sormaya çekiniyorum hacı. Adamla daha sabah kampanya planları yaptıkŞu forum da trendyol da çalışan yetili bir isim yok mu aydınlatsın bizleri, gelen kargoyu geri steme hakları var mı ?
yokBenimde dağıtımda ama iptal ya da geri alma durumları var mı acaba
yönetimde tanıdığın var ama bug'ı daha yeni canlı desteğe sordunDirek yönetimden var da sormaya çekiniyorum hacı. Adamla daha sabah kampanya planları yaptık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ki canlı desteğin söylediği 250 bin siparişin iptalinden bahsediyor. Ama bu zamana kadar aklı başında 5 6 tane canlı desteğe denk geldim gerisi robotlaşmış insan bildiğin bir şey bildikleri yok
Soran ben miyim güzelimyönetimde tanıdığın var ama bug'ı daha yeni canlı desteğe sordun![]()
Geldiniz yoktukBen bir kargo firmasında çalışıyorum merkezden duyuru geldi şimdi kapı kapı dolaşıp son 2 gün icerisinde teslim ettiğimiz siparişleri toplayacakmisiz
Yuzde yuz katiliyorum amazon en iyisi. Ama onu da suistimal ediyor insanimiz, yakinda hak ettigimiz sekilde hizmet verecek amazon da. Aglayip duracagiz sonra tum firmalar kaka diye.trendyol boş yer artık. Şuan tr de en iyi firma amazon. Arkadaşım C vitamini aldı. Kullandıgı ilaç rahatsız etti amazona bildirdi. 500tl hediye çeki ve hastane masraflarını karşılamayı kabul ettiler.
Bro senin bakkalin yok muydu amma cok sıkıyorsun biraz yavas atsanaBen bir kargo firmasında çalışıyorum merkezden duyuru geldi şimdi kapı kapı dolaşıp son 2 gün icerisinde teslim ettiğimiz siparişleri toplayacakmisiz