Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Furkan Demir
Beyler nasıl kargo gelmiyor ama evde yoktunuz bahanesi uyduruyolar. Aynı mantık bu sefer gerçekten evde olmayacaksınız.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Şu forum da trendyol da çalışan yetili bir isim yok mu aydınlatsın bizleri, gelen kargoyu geri steme hakları var mı ?

Alan biri lütfen yazabilirmi cihaz konumunu tekrar türkiye yapmama rağmen +994 lü bir telefon numarası ve fin kodu istiyor
kanka onuda 2 ci bi telefondan yaptım 2 ci telefona geç ordan hesabına gir zaten türkiye olduğu için 90 olacak tel giriyon bitti inşallah bende 2 dakika önce istedim inşallah gelir gelmezsede para iadesi yaparlar

LostonTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan Gürgah
Ustam satıcıya sor kargocu ne zaman almaya geliyormuş diye o saatten 1 saat önce sipariş et.
hocam satıcıya sordum 15-20 dk önce sipariş geçmiştim aslında. yarın bi tekrar deneyeyim bakalım dediğiniz gibi. eğer kargo yola çıkarsa alıntılarım sizi :)

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Şu forum da trendyol da çalışan yetili bir isim yok mu aydınlatsın bizleri, gelen kargoyu geri steme hakları var mı ?
Direk yönetimden var da sormaya çekiniyorum hacı. Adamla daha sabah kampanya planları yaptık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki canlı desteğin söylediği 250 bin siparişin iptalinden bahsediyor. Ama bu zamana kadar aklı başında 5 6 tane canlı desteğe denk geldim gerisi robotlaşmış insan bildiğin bir şey bildikleri yok

federalper

80+ Silver
Direk yönetimden var da sormaya çekiniyorum hacı. Adamla daha sabah kampanya planları yaptık

Ki canlı desteğin söylediği 250 bin siparişin iptalinden bahsediyor. Ama bu zamana kadar aklı başında 5 6 tane canlı desteğe denk geldim gerisi robotlaşmış insan bildiğin bir şey bildikleri yok
yönetimde tanıdığın var ama bug'ı daha yeni canlı desteğe sordun :D

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Benim 1 klavye 1 ayakkabı kargoda yarın kargo firmasının önüne çökücem erkenden teslim almak için.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
749
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Aras iptali ne zaman işliyor biliyor musunuz?

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Oğuz Ünlüerler
trendyol boş yer artık. Şuan tr de en iyi firma amazon. Arkadaşım C vitamini aldı. Kullandıgı ilaç rahatsız etti amazona bildirdi. 500tl hediye çeki ve hastane masraflarını karşılamayı kabul ettiler.
Yuzde yuz katiliyorum amazon en iyisi. Ama onu da suistimal ediyor insanimiz, yakinda hak ettigimiz sekilde hizmet verecek amazon da. Aglayip duracagiz sonra tum firmalar kaka diye.

Ben bir kargo firmasında çalışıyorum merkezden duyuru geldi şimdi kapı kapı dolaşıp son 2 gün icerisinde teslim ettiğimiz siparişleri toplayacakmisiz
Bro senin bakkalin yok muydu amma cok sıkıyorsun biraz yavas atsana :D

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Arkadaşalr trendyolda 3500 tllik bir ürün var. İlk siparişe özel %40 indirim. Ama 200tl İndiriyoru. Bu nasıl %40 ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407