Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

majorw0w

80+ Silver
kanka ayarlara gir dil ve bölge de azerbaycan sistem dili yap , ardından trendyola giriş yap direk azerbaycana dönüyor zaten gerisi basit.
önce alacağın ürünü sepete ekle , ardından trendyol uygulaması üzerinden Türkiyeyi seç , adresin tr ye dönücek ödeme yap sipariş ver , ama bunu yarın öğlen gibi yapsan daha iyi şimdi yaparsan %90 iptal olur
Bende başka hesapla bile kabul etmiyor kodu neden acaba

myasin18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
yarın bunu almayı denıcem umarım ıptal olmaz

çok şanslısın kanka bekle adfkıoasfkopıasfas yavuz telekom diye biryer var ordan al saat 13:00 14:00 gibi sipariş ver saat 15:00 da gidip ptt kargoya teslim ediyorlar yerleri bakırköyde free

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
çok şanslısın kanka bekle adfkıoasfkopıasfas yavuz telekom diye biryer var ordan al saat 13:00 14:00 gibi sipariş ver saat 15:00 da gidip ptt kargoya teslim ediyorlar yerleri bakırköyde free
tanıdıkmı :D

hakan5506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hakan bugra
BEYLER SİPARİŞ VERDİĞİNİZ ÜRÜNLERİ HANGİ SATICI SAAT KAÇTA KARGOYA VERDİ YAZARSANIZ BİZ DE YARARLANALIM ORTAKÇA YARDIMLAŞALIM

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Ömür
BEYLER SİPARİŞ VERDİĞİNİZ ÜRÜNLERİ HANGİ SATICI SAAT KAÇTA KARGOYA VERDİ YAZARSANIZ BİZ DE YARARLANALIM ORTAKÇA YARDIMLAŞALIM
Ben öğlen kazan bilişimden aldım direk kargoya verdi yaptı o yüzden iptal olmadı

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
ZELA tokat ta bir elektronik dükkanı. Saat tam 9:50 de kargoya verdi. Mesaj yazmadım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom