- Reaksiyon skoru
- 9,836
önerdiğiniz blue swict klavye varmı ucuza (pembe / beyaz olması önemli)
hangi satıcı usta saat kaçta kargoya verdi söylersen biz de alalımkargom cıkıs subede beklıyor beyler bende trendyola sordum sorun varmı diye bunu söyledi
Teşekkür ederim.Sizin için kontrol sağlıyorum
21:29
Zamanınızı ayırarak benimle birlikte hatta beklediğiniz için teşekkür ederim. Kontrol ettiğim kadarıyla ürününüz şu an AKTARMA merkezinden Teslimat şubesine doğru gidiyor.Şu an için gayet normal ilerliyor her şey, emin olabilirsiniz.
21:30
En kısa süre içerisinde Teslimat şubesine ulaşmasını ve kuryeye teslim edilerek size ulaşmasını bekliyoruz. Bu durumda affınıza sığınarak biraz daha beklemenizi rica edeceğim.
ne zaman blue switch duysam aklıma bu gelirönerdiğiniz blue swict klavye varmı ucuza (pembe / beyaz olması önemli)
evet oluyor600 lira altında olan her üründe iş görür mü? örn 250 liralık tshirtlerde vs?
https://ty.gl/7l5dhilbi5 beyaz red switch olanını aldım. 13.30 gibi kargoya verildiönerdiğiniz blue swict klavye varmı ucuza (pembe / beyaz olması önemli)
Sağ ol.Sözüm herkese değil elbette. Sözüm malum kitle için. Geçmiş olsun bu arada.
Kitap aldığım satıcı onlinekitap adlı. Eşofman bubble collection.hangi satıcı
Evettrendyol express mi yaptı bunu?
yok kanka ben bundan alıcaktım 3 yerden aldım , en son bunu denedim direk verdilertanıdıkmı![]()
stand aldım f80 bizbizehangi satıcı usta saat kaçta kargoya verdi söylersen biz de alalım