❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
önerdiğiniz blue swict klavye varmı ucuza (pembe / beyaz olması önemli)

kargom cıkıs subede beklıyor beyler bende trendyola sordum sorun varmı diye bunu söyledi

Teşekkür ederim.Sizin için kontrol sağlıyorum
21:29

Zamanınızı ayırarak benimle birlikte hatta beklediğiniz için teşekkür ederim. Kontrol ettiğim kadarıyla ürününüz şu an AKTARMA merkezinden Teslimat şubesine doğru gidiyor.Şu an için gayet normal ilerliyor her şey, emin olabilirsiniz.
21:30

En kısa süre içerisinde Teslimat şubesine ulaşmasını ve kuryeye teslim edilerek size ulaşmasını bekliyoruz. Bu durumda affınıza sığınarak biraz daha beklemenizi rica edeceğim.

kargom cıkıs subede beklıyor beyler bende trendyola sordum sorun varmı diye bunu söyledi

Teşekkür ederim.Sizin için kontrol sağlıyorum
21:29

Zamanınızı ayırarak benimle birlikte hatta beklediğiniz için teşekkür ederim. Kontrol ettiğim kadarıyla ürününüz şu an AKTARMA merkezinden Teslimat şubesine doğru gidiyor.Şu an için gayet normal ilerliyor her şey, emin olabilirsiniz.
21:30

En kısa süre içerisinde Teslimat şubesine ulaşmasını ve kuryeye teslim edilerek size ulaşmasını bekliyoruz. Bu durumda affınıza sığınarak biraz daha beklemenizi rica edeceğim.
hangi satıcı usta saat kaçta kargoya verdi söylersen biz de alalım

arkadaşlar bende olmuyor, 2 farklı hesap denedim, indirim oluşmuyor, yeni deneyen oldu mu acaba?

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Ekler

• u96d2yfpaey61.png
    u96d2yfpaey61.png
    183.4 KB · Hit: 248
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,721