Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Söyle konular saçma sapan mesajlarla sokuyor öneri istiyorsan git konu ac buraya 50 anne mesaj yazma

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Sipariş iptalini sistem otomatik yapıyor bence ben kendi telefon numaram ile verdiklerin hep iptal oldu aktif kullandığım hesapta kayıtlıydı ama yedekte kullanmadığım hat ile aldıklarım gönderildi veya duruyor dün saat 14'te verdiğim trendyol satıcılı siparişim dahi hazırlanıyor aşamasında iptal olmadı. Kullanıcı hatası olan bir şey değil yaparken kendileri düşünsün ve açıkça hala göz yumuyorlarsa kendi suçları
Bence Gönderilenler gerçekten ilk defa yeni bir telefon numarası ve aktif bir mail hesabı ile yeni açılan hesaplar da çalışıyor olabilir .24 saat ten fazla oldu sipariş vereli, sorun olsa çoktan tespit edilir di sanki.

Peak2Core

80+
Kardes bak ben sadece gunu kurtarmaya calisiyorum onca borcum var biraz daha ucuza kapatmaya calisiyorum. Al satcilari zaten allah bildigi gibi yapsin da. Napiyim ihtiyaclarim var ve borclarim var. Daha yeni arabayi da carptim. Oradan buradan 300 500 lira kotarip idare etmeye calisiyorum. Eminim benim gibi sıkısık durumda olan da bircok kisi vardir. Ki ben su anki olaylari hirsizlik gibi asla gormuyorum trendyolun acik yaratmamasi gerekirdi kendileri sorumlu. Gidip bunun uzerinden 10 20 bin lira kar etmeye calistigim yoktu 3 siparis gectim hepsi iptal oldu zaten. Kisacasi bilmeden etmeden insanlari yargilama lutfen. Iyi forumlar.
Sözüm herkese değil elbette. Sözüm malum kitle için. Geçmiş olsun bu arada.

FarukBy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Faruk Bayoğlu
Hala devam ediyor mu benim iptal oldu. Tekrar denemek istiyorum ama her ne alırsam ‘şartlara uymuyor’ duyor

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Bugün verdiğim eşofman ve kitap siparişinden eşofman iptal oldu kitap kargoya verildi. Eşofman satıcısına yazdım bugün indirimden dolayı sadece saat 2'ye kadar olan siparişleri kargolayabilmiş. Yarın erkenden verirseniz kargoya veririm dedi.

hakan5506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hakan bugra
Bugün verdiğim eşofman ve kitap siparişinden eşofman iptal oldu kitap kargoya verildi. Eşofman satıcısına yazdım bugün indirimden dolayı sadece saat 2'ye kadar olan siparişleri kargolayabilmiş. Yarın erkenden verirseniz kargoya veririm dedi.
hangi satıcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Süleyman Toy
Arkadaşlar Trendyol kampanyayı bitirdi herhalde, şu an indirim oluşmuyor, sizde durum nasıl?

Mpsb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
B
Razer Deathadder v2 x hyperspeed aldım kargoya verildi. Kampanya ilk çıktığı gün almıştım.

121709

80+ Silver
Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.

1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)

Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)

Pc den vpn ile azerbaycan deneyin belki olur. (Denemedim , yapanlar oluyor demişler)

!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.

Tavsiyeler :

https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)

Kanıt.

Alıntıyı görüntüle

Öneri :
Hızlı Kargo Tüyosu ve Detaylı Anlatım için bu konuya bakabilirsiniz
600 lira altında olan her üründe iş görür mü? örn 250 liralık tshirtlerde vs?

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Ali Ergül
Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.

1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)

Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)

Pc den vpn ile azerbaycan deneyin belki olur. (Denemedim , yapanlar oluyor demişler)

!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.

Tavsiyeler :

https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)

Kanıt.

Alıntıyı görüntüle

Öneri :
Hızlı Kargo Tüyosu ve Detaylı Anlatım için bu konuya bakabilirsiniz
ne zamana kadar geçerli bu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom