Rahmi Gürbüz
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Az önce kargom güncellenmiş istanbuldan mersine geliyor şuan ankarada iade olur mu
daha olmaz sıkıntı yokAz önce kargom güncellenmiş istanbuldan mersine geliyor şuan ankarada iade olur mu
Azerbaycana özel diyorKupon oluyor hala ben de
Hocam adam sipariş verilmiyor demiş sen sipariş vermeden veriyor sabah vereceğim demişsin. E madem veriyor, rasgele bir şey al bakalım.çaktırılma ülkesini türkiye yaptım gayet veriyor şuan. Sabah sipariş geçicem
Benimkide transferde iptal olmaz benceAlıntıyı görüntülearkadaşlar daha iade gelirmi ne diyosunuz Ankaradan Istanbula geliyor
Hocam tek korkum teslimat yerine geldiğinde bi kontrol yapılırsa iade edilir diye düşünüyorum.Benimkide transferde iptal olmaz bence
Bendede hafif korku var ama başaracağız umutluyumHocam tek korkum teslimat yerine geldiğinde bi kontrol yapılırsa iade edilir diye düşünüyorum.
600₺ için çok da büyük bir fırsat kaçtı denemez.
Laptop 9.5K olunca fiyatına oranla 600 güzel indirimdi neyse sağlık olsun N11'den kurtarmaya çalışacağız artıkEn fazla 600 TL indirim olucaktı bu kadar dert etme kendinealanlara hayırlı olsun demek kalıyor ben başaramadım
![]()