Gelir kardeşim.Bolu dağını 20 km geçtikten sonra iadeler geliyorAlıntıyı görüntülearkadaşlar daha iade gelirmi ne diyosunuz Ankaradan Istanbula geliyor
Eee herkes bi Amazon olamıyor bana isim benzerliğinden dolayı yanlışlıkla başkasının 2000 TL lik yastığını verdiler ben Amazon a yazdım bana ister imha edin ister kullanın dediler bende akşama kadar bekledim belki kargocu gelir diye kargocu geldi ürünü verdim. Amazon 2000 TL lik ürünün lafını bile yapmayacak kadar büyük bir firma Trendyol un ezikliğini görmüş olduk!Artık kargoda dağıtıma çıkmaya yakın ürünleri de mi çekmeye başladılar?? Yazık günah böyle yapacaktiniz kodları iptal edin boşuna kaynak ve zaman israfı. Alıcı,satıcı,kargocu ayrı ayrı uğraşıyor. Sırf 500 lira vermemek için yaptıkları olaya bak.
Nasıl sipariş verdiniz Azerbaycan harici olmuyor artık ?KULAKLIĞI ŞUAN TEKRAR SİPARİŞ VERDİM DUR BAKALIM NOLCAK
Nox la verdim 03:05 deNasıl sipariş verdiniz Azerbaycan harici olmuyor artık ?
Azerbaycan adres hatası vermedi mi aşağıdaki gibi, ben akşam 23:00 gibi denedim bu hatayı vermiştiNox la verdim 03:05 de
Herhangi uyarı vesaire vermedi,ev adresi İstanbul Pendik olark verdim 690 lira çekti direkAzerbaycan adres hatası vermedi mi aşağıdaki gibi, ben akşam 23:00 gibi denedim bu hatayı vermişti
Vpn'mi kullandınız, adres Türkiye adresi mi ? Telefon numarası falan da Türk mü nasıl geçtiniz bu uyarıyı
Alıntıyı görüntüle
Garip az önce tekrar denedim aynı hata devam ediyor maalesef, hayırlı olsun sizeHerhangi uyarı vesaire vermedi,ev adresi İstanbul Pendik olark verdim 690 lira çekti direk
Gelirse hayırlı olur bakalım,dört gözle sabahı bekliyorum iptal edilmezse öğlene kadar gelir sanırımGarip az önce tekrar denedim aynı hata devam ediyor maalesef, hayırlı olsun size