❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Trendyol kafası garip çalışıyor kupon hala çalışıyor kuponu iptal etmek yerine kargoları geri çekme aklı nereden geliyor öğlene kadar iptal olmayanlar tekrar kargolanacak onların iptali ile tekrar uğraşacak

Fena stres oldum transfer sürecinde iptal olmaz inş
1699500244698.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayat bitti :/

Son düzenleme:
Benim ki geldi

Aklıma bir şey geldi ama. Şimdi verilen siparişin teslim adresini, sipariş verdikten sonra değiştirsek ne olur?
Azerbeycan'da oturuyor gibi rastgele şehir seçtim. 123456 diye de FİN kodu filan yazdım. Ödeme geçti.

Aklıma bir şey geldi ama. Şimdi verilen siparişin teslim adresini, sipariş verdikten sonra değiştirsek ne olur?
Azerbeycan'da oturuyor gibi rastgele şehir seçtim. 123456 diye de FİN kodu filan yazdım. Ödeme geçti.
Sipariş verdikten sonra sadece ilçeyi değiştirebiliyorsun diye biliyorum. Hb de öyleydi. Ty de de yüksek ihtimal aynıdır.

Kupon kullanımı kaldırıldı mı yoksa kargoların iade edilmesinden dolayı mı başlık güncellendi?

ödeme geçti sonra adresi düzeltebildinmi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,752
Üyeler
184,976
Son üye
biantre