Çok saçma teslim edildikten sonra iade alamaz bence ben vermemKargoya çıkan değil teslim ettiği ürünün iadesi için evime 30-40dk sonra geldi ve ürünü istedi kurye
Çok saçma teslim edildikten sonra iade alamaz bence ben vermemKargoya çıkan değil teslim ettiği ürünün iadesi için evime 30-40dk sonra geldi ve ürünü istedi kurye
Valla bende bilmiyorum adam tekrar gelince yine kargom geldi diye sevinmistim adam kapıya dikildi durdu, vermek istemiyorum dedim maaşımdan keserler falan dedi hadi vereyim ama yanlış verim dedimÇok saçma teslim edildikten sonra iade alamaz bence ben vermem
Yok artık hocam. Bu kadar olamaz ya. İyi ki vermemişsiniz. Ben olsam kapıyı bile açmazdım.Kargoya çıkan değil teslim ettiği ürünün iadesi için evime 30-40dk sonra geldi ve ürünü istedi kurye
Ya bende acmazdim da yeni kargo geldi sandımYok artık hocam. Bu kadar olamaz ya. İyi ki vermemişsiniz. Ben olsam kapıyı bile açmazdım.
Önce kargoda yazar. Sonra iade süreci başlar. Daha sonra satıcı kargoyu geri aldığında sisteme iade inceleniyor şeklinde düşer.Trendyol sisteminde iptal edildi yazıyor mu yoksa sadece kargo takip ekranında mı öyle gözüküyor
Hocam bu pek etik olmamış. Çünkü bu saçmalığı Trendyol yapıyor. Siz ise Trendyol'da satış yapan X satıcısını mağdur edeceksiniz belki de... Kapıyı açmasaydınız veya ücretini ödediğinizi belirtip iade etmeyeceğinizi söyleseydiniz X satıcısı bir şekilde Trendyol'dan ödemesini alacaktı. Belki bu sebepten ötürü problem yaşayacak.Hayır içine başka şey koydum kargo poşetinin verdim. Böyle saçmalık yapıyorlarsa madem ceplerinden çıksın biraz para, aynı zamanda zamanlarından da yemiş olalım.
kargo ücretini bizden kesmezler inşallahHocam bu pek etik olmamış. Çünkü bu saçmalığı Trendyol yapıyor. Siz ise Trendyol'da satış yapan X satıcısını mağdur edeceksiniz belki de... Kapıyı açmasaydınız veya ücretini ödediğinizi belirtip iade etmeyeceğinizi söyleseydiniz X satıcısı bir şekilde Trendyol'dan ödemesini alacaktı. Belki bu sebepten ötürü problem yaşayacak.
Ek olarak bu saatten sonra kimse sipariş vermesin arkadaşlar. Siparişler direkt iptal olsa problem yok ancak kargodan dönüyor. Yani paranız bir süre bağlanacak iade süresi de ne kadar sürer bilinmez...
Trendyoldaki hiç bir satıcı mağdur olmuyor satıcı trendyoldan parasını alır çünkü trendyol sitesinin düzenlemiş olduğu bir indirim hatada varsa trendyol sorumluluğunda yani 600 tllik ücreti trendyol karşılıyor kupon adı altında. Siparişlere gelecek olursak aras kargo gibi yerel subelere müdahale edemiyorlar sadece trendyol express olanları iptal etmişler o yüzden yerel kargo olanlardan alınır arastaki ürünüm dağıtımda.