SemihÖzdoğdu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 700
Trendyol sisteminde iptal edildi yazıyor mu yoksa sadece kargo takip ekranında mı öyle gözüküyorİnanılır gibi değil.Diğer kargolarda antepte bugün dağıtıma çıkmak üzereyken iade edildi. İNANILMAZ.
Sadece kargo takip ekranında yazıyor hocam.Trendyol sisteminde iptal edildi yazıyor mu yoksa sadece kargo takip ekranında mı öyle gözüküyor
Rez cevap bekliyoruz hocamAklıma bir şey geldi ama. Şimdi verilen siparişin teslim adresini, sipariş verdikten sonra değiştirsek ne olur?
Azerbeycan'da oturuyor gibi rastgele şehir seçtim. 123456 diye de FİN kodu filan yazdım. Ödeme geçti.
bilmiyorum ama uğraşma, kargolar iade oluyorŞuan aktif mi kod ?
Ev yakın olsa çoktan gelmişti benim çok uzaktayım kargoda iptal geliyorbilmiyorum ama uğraşma, kargolar iade oluyor
Kargoya çıkan değil teslim ettiği ürünün iadesi için evime 30-40dk sonra geldi ve ürünü istedi kuryeArtık kargoda dağıtıma çıkmaya yakın ürünleri de mi çekmeye başladılar?? Yazık günah böyle yapacaktiniz kodları iptal edin boşuna kaynak ve zaman israfı. Alıcı,satıcı,kargocu ayrı ayrı uğraşıyor. Sırf 500 lira vermemek için yaptıkları olaya bak.
Verdin mi pekiKargoya çıkan değil teslim ettiği ürünün iadesi için evime 30-40dk sonra geldi ve ürünü istedi kurye
Hayır içine başka şey koydum kargo poşetinin verdim. Böyle saçmalık yapıyorlarsa madem ceplerinden çıksın biraz para, aynı zamanda zamanlarından da yemiş olalım.Verdin mi peki