Dağıtımda hocam 7 sinde aldımhocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için direkt gidicem şubeden teslim alıcam iptale düşmeden gerisi allah kerim fatih terim
Mesaj otomatik birleştirildi:
7 kasımda alanların ellerine ulaştımı acaba bi bilgisi olan var mı ?
Abi koş çıkış birimine iptal ediyorlar benimde öyleydi.Bende sıkıntı yok şuanlık Alıntıyı görüntüle
aynı durumdayız hocam hangimiz kargoyu alırsak yanıt atalım buradan birbirimizeDağıtımda hocam 7 sinde aldım
Yapacak bir şey yokAbi koş çıkış birimine iptal ediyorlar benimde öyleydi.
Takip kodunda iade mi yazıyorduArkadaşlar yurtiçi iptal etmiş aradım dedim ürünü istiyorum olmadı yemedi trendyolu arayın dediler. Şubede olan varsa koşsun alsın. Paketi açsın hemen. ZORT
Yapacak bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takip kodunda iade mi yazıyordu
hocam benimde aynı durumda trendyol express olduğundan dolayı çok korkuyorum ürün eline ulaşırsa haber verebilir misin hocam ?Dün satın aldığım ürün şu an dağıtımda, buradan da patlamayız herhalde
İade süreci başladı diye girerler muhtemelen benim de aynısı oldu. Yukarıda hatta birisinin evine geri gidip kargoyu istemişler bunu mu iptal etmeyeceklerDün satın aldığım ürün şu an dağıtımda, buradan da patlamayız herhalde
Tabii ki dehocam benimde aynı durumda trendyol express olduğundan dolayı çok korkuyorum ürün eline ulaşırsa haber verebilir misin hocam ?