Görebilirsiniz sinirlenmiş snahsndjksYa arkadaşlar silin gitsin trendyolu, alacağımız tüm ürünler hepsi burada n11 amazon gibi yerlerde var zaten. Ben şimdi kapatıyorum trendyol hesabını amazondan devam
Kaçak XBOX'ları depolamışsın.Bende sıkıntı yok şuanlık Alıntıyı görüntüle
bu reklam onlara çok pahalıya patladıYa da ucuza reklam yapma peşindeler.
Bu evden isteme hikayesi gerçek mi ya ben trol sanıyordumSen Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri ol, günlerce hatayı giderme, milletin siparişini kargodan döndür hatta evine kurye yollatıp geri iste. Tam bir skandal bence. Ya da ucuza reklam yapma peşindeler.
Not: Sadece 1 ürün almıştım, iptal oldu.
dostum şubeyi ara ve dağıtıma çıktınız mı diye sor kesinlikle bu işleri bildiğimden diyorum,bi numarayı okuttuktan sonra sisteme otomatik olarak dağıtım olarak giriliyor ama aslında dağıtımda olmuyor eğer aldığın şey gerçekten kayda değer bir şeyse aramadan bile git şubeye gelirsede evdekiler alır dostumAlmaya gidecektim dağıtıma çıkmış bile bundan sonrası şans artık
aslında insanlar abartıp aylık alışverişlerini yapmasaydı belik de ürünler elimize geçtikten sonra farkedeceklerdiSen Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri ol, günlerce hatayı giderme, milletin siparişini kargodan döndür hatta evine kurye yollatıp geri iste. Tam bir skandal bence. Ya da ucuza reklam yapma peşindeler.
Not: Sadece 1 ürün almıştım, iptal oldu.
Zaten vermişler 1 saatlik şubeye istesem de gidip alamam şuandostum şubeyi ara ve dağıtıma çıktınız mı diye sor kesinlikle bu işleri bildiğimden diyorum,bi numarayı okuttuktan sonra sisteme otomatik olarak dağıtım olarak giriliyor ama aslında dağıtımda olmuyor eğer aldığın şey gerçekten kayda değer bir şeyse aramadan bile git şubeye gelirsede evdekiler alır dostum
Turk insanindan ne bekliyoruzaslında insanlar abartıp aylık alışverişlerini yapmasaydı belik de ürünler elimize geçtikten sonra farkedeceklerdi