❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ya arkadaşlar silin gitsin trendyolu, alacağımız tüm ürünler hepsi burada n11 amazon gibi yerlerde var zaten. Ben şimdi kapatıyorum trendyol hesabını amazondan devam

Almaya gidecektim dağıtıma çıkmış bile bundan sonrası şans artık

Sen Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri ol, günlerce hatayı giderme, milletin siparişini kargodan döndür hatta evine kurye yollatıp geri iste. Tam bir skandal bence. Ya da ucuza reklam yapma peşindeler.
Not: Sadece 1 ürün almıştım, iptal oldu.

Sen Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri ol, günlerce hatayı giderme, milletin siparişini kargodan döndür hatta evine kurye yollatıp geri iste. Tam bir skandal bence. Ya da ucuza reklam yapma peşindeler.
Bu evden isteme hikayesi gerçek mi ya ben trol sanıyordum

Almaya gidecektim dağıtıma çıkmış bile bundan sonrası şans artık
dostum şubeyi ara ve dağıtıma çıktınız mı diye sor kesinlikle bu işleri bildiğimden diyorum,bi numarayı okuttuktan sonra sisteme otomatik olarak dağıtım olarak giriliyor ama aslında dağıtımda olmuyor eğer aldığın şey gerçekten kayda değer bir şeyse aramadan bile git şubeye gelirsede evdekiler alır dostum

aslında insanlar abartıp aylık alışverişlerini yapmasaydı belik de ürünler elimize geçtikten sonra farkedeceklerdi

dostum şubeyi ara ve dağıtıma çıktınız mı diye sor kesinlikle bu işleri bildiğimden diyorum,bi numarayı okuttuktan sonra sisteme otomatik olarak dağıtım olarak giriliyor ama aslında dağıtımda olmuyor eğer aldığın şey gerçekten kayda değer bir şeyse aramadan bile git şubeye gelirsede evdekiler alır dostum
Zaten vermişler 1 saatlik şubeye istesem de gidip alamam şuan

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,662
Üyeler
184,962
Son üye