Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Ya arkadaşlar silin gitsin trendyolu, alacağımız tüm ürünler hepsi burada n11 amazon gibi yerlerde var zaten. Ben şimdi kapatıyorum trendyol hesabını amazondan devam

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Ya arkadaşlar silin gitsin trendyolu, alacağımız tüm ürünler hepsi burada n11 amazon gibi yerlerde var zaten. Ben şimdi kapatıyorum trendyol hesabını amazondan devam
Görebilirsiniz sinirlenmiş snahsndjks

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Penguen

80+ Silver
Sen Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri ol, günlerce hatayı giderme, milletin siparişini kargodan döndür hatta evine kurye yollatıp geri iste. Tam bir skandal bence. Ya da ucuza reklam yapma peşindeler.
Not: Sadece 1 ürün almıştım, iptal oldu.

Cormack

80+
Sen Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri ol, günlerce hatayı giderme, milletin siparişini kargodan döndür hatta evine kurye yollatıp geri iste. Tam bir skandal bence. Ya da ucuza reklam yapma peşindeler.
Bu evden isteme hikayesi gerçek mi ya ben trol sanıyordum

Dyruss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Buğra Demirbolat
Almaya gidecektim dağıtıma çıkmış bile bundan sonrası şans artık
dostum şubeyi ara ve dağıtıma çıktınız mı diye sor kesinlikle bu işleri bildiğimden diyorum,bi numarayı okuttuktan sonra sisteme otomatik olarak dağıtım olarak giriliyor ama aslında dağıtımda olmuyor eğer aldığın şey gerçekten kayda değer bir şeyse aramadan bile git şubeye gelirsede evdekiler alır dostum

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Emre Erkan Aydın
aslında insanlar abartıp aylık alışverişlerini yapmasaydı belik de ürünler elimize geçtikten sonra farkedeceklerdi

Cormack

80+
dostum şubeyi ara ve dağıtıma çıktınız mı diye sor kesinlikle bu işleri bildiğimden diyorum,bi numarayı okuttuktan sonra sisteme otomatik olarak dağıtım olarak giriliyor ama aslında dağıtımda olmuyor eğer aldığın şey gerçekten kayda değer bir şeyse aramadan bile git şubeye gelirsede evdekiler alır dostum
Zaten vermişler 1 saatlik şubeye istesem de gidip alamam şuan

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hkgamingi geçecek burası 😂

Status