aslında insanlar abartıp aylık alışverişlerini yapmasaydı belik de ürünler elimize geçtikten sonra farkedeceklerdi
Niye, bize veril(mey)en kampanyayı sömürme hakkına sahipler. Kampanyayı da kargoyu da adam akıllı vermiyorlar zaten. Umarım fazlasıyla zarar etmişlerdir.Turk insanindan ne bekliyoruz
kargoya verilince iptal olmaz diyen arkadaş son yorumları okuda bilgilen gerçi senin ütün gelmişti dimi umrunda olmazöyle deme bi arkadaş trendyol canlı desteğe yazmış canlı destek elemanı kapından geri almaya gelecekmiş kargoyu hahahahaha
Sabahın körün de gitmiş almış azim işte anasını satayım .dGittim MNGden aldım kargomu hemen daha geri almazlar sanirim
İşteyken uğradım ya yakın diye geri alırlarsa da veririm ama daha Trendyol kullanmam herhaldeSabahın körün de gitmiş almış azim işte anasını satayım .d
azerbeycandan yapılan alışverişler mikro ihracat diye geçiyor ve kdv'siz olduğu içinBu indirimler Türklere neden yapılmıyor? %10 görsek şükrederiz oda 100 lirayla sınırlı falan diye ibare koyarlar. bu ne rezillik alan adamları da iptal ediyorlar müşteri temsilcisi üzerinden paranızı alamazsınız diye tehdit falan ediyorlar. Türkler kendi ülkesinde zaten 2. sınıf vatandaş muamelesi görüyordu birde kendi eticaret sitelerinden de aynısını görüyor. daha ne kadar aşağılanıcaz bakalım ömrümüz olursa görelim.
Bir süre ortalıklarda dolanmayın hocam köprü altlarında takılın ortalık tekin değil her an trendyol ekibi çıkabilirGittim MNGden aldım kargomu hemen daha geri almazlar sanirim