Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

man a man

80+ Bronze
20 sipariş verdim hepsi ya kargoda ya kargolanmadan iptal oldu. Tekrar siparişte geçemiyorum şu an
Alan arkadaşlara hayırlı olsun biz n11 den devam

BGSGP

80+ Bronze

ownreeps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Harun Soysal
öyle deme bi arkadaş trendyol canlı desteğe yazmış canlı destek elemanı kapından geri almaya gelecekmiş kargoyu hahahahaha
kargoya verilince iptal olmaz diyen arkadaş son yorumları okuda bilgilen gerçi senin ütün gelmişti dimi umrunda olmaz :)

herild

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
trg
Bu indirimler Türklere neden yapılmıyor? %10 görsek şükrederiz oda 100 lirayla sınırlı falan diye ibare koyarlar. bu ne rezillik alan adamları da iptal ediyorlar müşteri temsilcisi üzerinden paranızı alamazsınız diye tehdit falan ediyorlar. Türkler kendi ülkesinde zaten 2. sınıf vatandaş muamelesi görüyordu birde kendi eticaret sitelerinden de aynısını görüyor. daha ne kadar aşağılanıcaz bakalım ömrümüz olursa görelim.

federalper

80+ Silver
Bu indirimler Türklere neden yapılmıyor? %10 görsek şükrederiz oda 100 lirayla sınırlı falan diye ibare koyarlar. bu ne rezillik alan adamları da iptal ediyorlar müşteri temsilcisi üzerinden paranızı alamazsınız diye tehdit falan ediyorlar. Türkler kendi ülkesinde zaten 2. sınıf vatandaş muamelesi görüyordu birde kendi eticaret sitelerinden de aynısını görüyor. daha ne kadar aşağılanıcaz bakalım ömrümüz olursa görelim.
azerbeycandan yapılan alışverişler mikro ihracat diye geçiyor ve kdv'siz olduğu için

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Evren AYDIN
Beyler kargosu olanlar dağıtımı beklemesin,direk şubeden alsın,hatta arayın ben geliyorum dağıtıma çıkarmayın diye söyleyin en temiz şuan bu dağıtıma çıkarsa sisteme.iptal girerlerse gelmez zaten

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
Kurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR