Trendyol cardfinans alınır mı ?

pc ustasi1

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,341
Beyler Trendyolda cardfinans kart gördüm 3 ay erteleme + 6 ay taksit seçenekleri falan var ama bunun tabii ki de -'li yanları vardır onları bilen var mı ? Babam kart ücreti alan,faiz işi olan kartları pek sevmiyor

Beyler Trendyolda cardfinans kart gördüm 3 ay erteleme + 6 ay taksit seçenekleri falan var ama bunun tabii ki de -'li yanları vardır onları bilen var mı ? Babam kart ücreti alan,faiz işi olan kartları pek sevmiyor
Bende var. Kart ücreti vs alınmıyor. Şuana kadar almadılar. Eksi yanı yok yani. Aldığın malzemeyi 6 ay vadesiz taksit yapıyor sen de ödüyorsun. Ama limit az veriloyor galiba. Ya da bana öyle denk geldi. 4k verdi limit. Normalde 90k kartım var. Belki o yüzden de olabilir. 18 yaş şartı var diye biliyorum ben. Eğer bankalarla yatırım olur veya elinde olan ve bankada tuttuğun varlığın olur, bunlar yoksa ve işin de yoksa kolay kolay kart vermezler diye biliyorum ben. Ogrenciysen belki. Belki ben yanlış biliyorumdur ama bir banka geliri olmayan veya teminat nezdinden bankasında mal varlığı olmayana kredi kartı vermesi olası gelmiyor bana. Yaşın küçükse 18 den baban üzerine alabilir 1-2klik. Onu kullanirsin işine yaradığı kadar.

Geri