yvzyusuf25
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Her ne olursa olsun Trendyoldan pc alma.(Mübalağa yapıyorum) ama kesinlikle alınmaz.Arkadaşlar ben ilk kez sistem alcam Trendyol da bir sistem buldum taksit seçeneği benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim PSU 80+
Abi önerdiğin bir yer varmı
Amd ekran kartı var ama bunda olmaz bu![]()
VOK-SUMMER / INTEL Core i3 14100F / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR4 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
VOK-SUMMER / INTEL Core i3 14100F / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR4 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
çöp knkkArkadaşlar ben ilk kez sistem alcam Trendyol da bir sistem buldum taksit seçeneği benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim PSU 80+
işlemci 5600 lü bişey al 2.el topla daha iyi..Arkadaşlar ben ilk kez sistem alcam Trendyol da bir sistem buldum taksit seçeneği benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim PSU 80+
2000tl koyup attığımı alabliyor neden bunları alsın 3050 zaten alınacak kart değil![]()
![]()
Gold Years | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | PNY RTX 5060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bunlar daha iyi
Stokta yok yaziyor attigin sepete eklenmiyor ben konudakinden iyi dedim zaten2000tl koyup attığımı alabliyor neden bunları alsın 3050 zaten alınacak kart değil