Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Trendyol Efsane Günler Başladı🔥

YazılımKafa

80+ Silver

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen telefonu Azerbaycan Türkçesi yapıyorum.
Bana bildirim Azerbaycan olarak geldi 😂😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaşırmadım. Yok. Razer ın 5-10 ürününe baktım , hiçbirinde indirim yok. İnşaallah sonradan olur
Halihazırda ilk günü bugün Amazon gibi ilerleyen günlerde veya aynı gün daha fazla İndirim yapabilirler takipte kalmak lazım hocam

YazılımKafa

80+ Silver

Halihazırda ilk günü bugün Amazon gibi ilerleyen günlerde veya aynı gün daha fazla İndirim yapabilirler takipte kalmak lazım hocam
Bunada karşıyım. İndirim başladı diyorlar. İlk gün indirim var gibi normal fiyata satıyorlar. Sonradan indirim başlıyor. İndirim başladıysa başlamıştır. Başlamadıysa başlamamıştır. Ama alıştık artık. Amazonda en azından fiyatı düşünce hediye çeki veriyor. Mesela geçen airfryer aldım normal fiyata. Ay sonuna kadar fiyatı düşerse hediye çeki verecek, o yüzden indirimi beklemesim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunada karşıyım. İndirim başladı diyorlar. İlk gün indirim var gibi normal fiyata satıyorlar. Sonradan indirim başlıyor. İndirim başladıysa başlamıştır. Başlamadıysa başlamamıştır. Ama alıştık artık. Amazonda en azından fiyatı düşünce hediye çeki veriyor. Mesela geçen airfryer aldım normal fiyata. Ay sonuna kadar fiyatı düşerse hediye çeki verecek, o yüzden indirimi beklemesim.
şundan dolayı böyle yapıyorlar kargo yoğunluğunu azaltmak için aynı gün sürekli indirim olursa hiçbir firma buna yetişemez kargosal bu sefer kargo gecikmesinden şikayetci oluruz neden gelmedi diye

Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kampanyası yok mu ya :D
Yapsalar fena olurdu Azerbaycandaki gibi 😂

YazılımKafa

80+ Silver
şundan dolayı böyle yapıyorlar kargo yoğunluğunu azaltmak için aynı gün sürekli indirim olursa hiçbir firma buna yetişemez kargosal bu sefer kargo gecikmesinden şikayetci oluruz neden gelmedi diye

Yapsalar fena olurdu Azerbaycandaki gibi 😂
Bilemiyorum. Ama amazonun sistem iyi. Bu arada fark ettiyseniz Hepsiburada 2 ay sonra ödeme diye bir şey çıkardı. Trendyol, pazarama gibi pazar yerleri sırayla buna geçmeye başladı. Güzel bir olau

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Baldo pirinç, zeytinyağı, un, şeker, cif, domestos gibi ürünlerde indirim bekliyorum gören titreşim göndersin lütfen :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke

Dragoon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Takao Kinomiya

Oğlanlar problemi tam həll ediblər və ölkə hüdudlarından kənara çıxarmırlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,134
Üyeler
164,448
Son üye
Greatos
Top Bottom