Neler Yeni

Trendyol Express Sizde de Yavaş mı

louis bloom

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta salı ve geçen hafta çarşamba günu trendyol üzerinden sipariş ettiğim iki farklı üründe Trendyol Express ile gelecek. Normalde kargolar ertesi günü veyahut max sipariş ettikten 2 gün sonra tarafıma gelirdi ama cumadan beri "dagitimda" gozuken iki farklı üründe hala elime ulaşmadı. Normalde de yavaş mı yoksa benim siparişlerde mi sorun olmustur

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta salı ve geçen hafta çarşamba günu trendyol üzerinden sipariş ettiğim iki farklı üründe Trendyol Express ile gelecek. Normalde kargolar ertesi günü veyahut max sipariş ettikten 2 gün sonra tarafıma gelirdi ama cumadan beri "dagitimda" gozuken iki farklı üründe hala elime ulaşmadı. Normalde de yavaş mı yoksa benim siparişlerde mi sorun olmustur
Yavaş

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yarın itibariyle tam 1 hafta olacak ilk defa bu kadar gecikti bi kargom anlayamadım aradım müşteri hizmetlerini dağıtımda gözüken kargonuz teslim edilemediyse bir sonraki iş günü ve cumartesi dahil olmak üzere teslim edilir dedi cuma dağıtıma çıktı dedim bugün 18.00 a kadar teslimi yapılır veyahut en geç yarın elinizde olur dedi

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Yavaşlığın sebebi trendyol expressin dağıtım aşaması, nereden gelirse gelsin öncelikle Ankara merkezde toplanıyor kargolar oradan tekrar dağıtıma çıkıyor siparişiniz, Ankara içinde bir yerden geliyorsa ertesi gün geliyor genelde :)

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bende gayet hızlı geliyor daha yeni ürün aldım 2 günde geldi

Cesur49

80+ Bronze
Amazon gibi bir firma bile kargo konusunda sapıttıysa yorumsuz. 6 Eylül ve 9 Eylül'de verdiğim siparişlerim hala gelmedi.

Cesur49

80+ Bronze
Amazon Müşteri hizmetlerine yazdım okula dönüş kampanyası varmış o yüzden yoğunluk varmış
Bana onu bile söylemediler. Son zamanlarda hep böyle benim kargolarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,206
Üyeler
169,088
Son üye
orcuntino
Top Bottom