Trendyol Express Sizde de Yavaş mı

louis bloom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,165
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta salı ve geçen hafta çarşamba günu trendyol üzerinden sipariş ettiğim iki farklı üründe Trendyol Express ile gelecek. Normalde kargolar ertesi günü veyahut max sipariş ettikten 2 gün sonra tarafıma gelirdi ama cumadan beri "dagitimda" gozuken iki farklı üründe hala elime ulaşmadı. Normalde de yavaş mı yoksa benim siparişlerde mi sorun olmustur

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta salı ve geçen hafta çarşamba günu trendyol üzerinden sipariş ettiğim iki farklı üründe Trendyol Express ile gelecek. Normalde kargolar ertesi günü veyahut max sipariş ettikten 2 gün sonra tarafıma gelirdi ama cumadan beri "dagitimda" gozuken iki farklı üründe hala elime ulaşmadı. Normalde de yavaş mı yoksa benim siparişlerde mi sorun olmustur
Yavaş

yarın itibariyle tam 1 hafta olacak ilk defa bu kadar gecikti bi kargom anlayamadım aradım müşteri hizmetlerini dağıtımda gözüken kargonuz teslim edilemediyse bir sonraki iş günü ve cumartesi dahil olmak üzere teslim edilir dedi cuma dağıtıma çıktı dedim bugün 18.00 a kadar teslimi yapılır veyahut en geç yarın elinizde olur dedi

Yavaşlığın sebebi trendyol expressin dağıtım aşaması, nereden gelirse gelsin öncelikle Ankara merkezde toplanıyor kargolar oradan tekrar dağıtıma çıkıyor siparişiniz, Ankara içinde bir yerden geliyorsa ertesi gün geliyor genelde :)

Bende gayet hızlı geliyor daha yeni ürün aldım 2 günde geldi

Amazon gibi bir firma bile kargo konusunda sapıttıysa yorumsuz. 6 Eylül ve 9 Eylül'de verdiğim siparişlerim hala gelmedi.

Amazon Müşteri hizmetlerine yazdım okula dönüş kampanyası varmış o yüzden yoğunluk varmış
Bana onu bile söylemediler. Son zamanlarda hep böyle benim kargolarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri