Neler Yeni

Trendyol fake hesap için dava açar mı ?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Yalnız parayı alabileceğiniz sanmıyorum. Açılan üyeliklerin IP adresleri belli. Sizin açtığınızı görüyorlar oradan. Aynı IP üzerinden kaç hesaba giriş yapıldığını. VPN'le de olmaz. Sürekli farklı bir VPN adresi lazım. Üstelik sipariş edene kadar VPN'de kalması lazım. Kargo adresiniz. Kimin adına geldiği hepsi belli. Zarar edecekleri bir durum olsa yapmazlar. Yapsalarda söke söke alırlar. Resmi bir iş dönüyor. Evraklar, belgeler hepsi kayıt altında. Kendinizi zeki sanmayın. Ha parayıda aldıysanız ve bir sorun olmadıysa zaten firma sizden daha fazla kazanmıştır.
Ben bunu okurken neden bu kadar korktum.

Ege Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ege Batur
Ya dostum şöyle düşün,
Bunu yapan kaç bin kişi vardır.
80 milyon kişiyiz ülkede, en az 200.000 kişi yapmışdır, herkese 2K dan avukat tutsalar, bak 2K diyorum oda az ama neyse, 400.000.000M para yapar ve trendyol bununla uğraşmaz bile. Bence ya parayı vercekler, yada haksız yapanlara parayı vermicekler.
Kazanırlarsa davayı açtıkları kişi öder masrafları.

Excator23cm

80+ Gold
yok mu trendyolu arayacak koca yürekli bir insan

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kazanırlarsa davayı açtıkları kişi öder masrafları.
Tuttukları avukatın parasını onlar ödüyor. Ki zaten adamlar bu işten çokça para kazanıyorlar, kazanmasalar yapmazlar.
Şuda var, adamlar bununda olacağını biliyorlardır. Ya parayı vermezler, yada verirler. O kadar kişiye dava açacaklarını sanmıyorum.

Ege Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ege Batur
Tuttukları avukatın parasını onlar ödüyor. Ki zaten adamlar bu işten çokça para kazanıyorlar, kazanmasalar yapmazlar.
Şuda var, adamlar bununda olacağını biliyorlardır. Ya parayı vermezler, yada verirler. O kadar kişiye dava açacaklarını sanmıyorum.
Davayı kazanırlarsa avukatın parasını da biz ödüyoruz kankam.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Davayı kazanırlarsa avukatın parasını da biz ödüyoruz kankam.
Ya sonuç olarak ben bir şey olacağını düşünmüyorum. Şöyle düşün fake hesap olmasa bile, her normal hesaplardan arkadaşlarına atarak yapana 15TL vermeleri gerek.
En az olarak 80 milyonluk ülkeden 200.000 kişi 15TL kesinlikle almıştır, buda 3 milyon TL para demek.
Adamlar zaten 3M parayı vereceklerini göze alıyorlar, bundan dolayı ben bişey olacağını sanmam.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Hesabı silersem dava açma ihtimalleri var mı.?

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Excator23cm

80+ Gold
Hesabı silersem dava açma ihtimalleri var mı.?
koleksiyonu silsen yerterli olur bence ama bekle baktın parayı gönderdiler sorun yok ama int haberlerine bakarsın dava falan açılmışsa başkalarına hemen silersin

Top Bottom