dava açmalrı içinde ellerinde geçerli bir sebep olmalıİnşallah dava açmazlar.
Avukat olacağını zannetmiyorum @Rambo_87 bilir belki yada @crazyreigndava açmalrı içinde ellerinde geçerli bir sebep olmalı
forumda avukat falan yok mu soralım
Bendede bir hesapta 145 tl var şuan inşallah dava falan olmaz.Sanmam açacaklarını. Adamalr bunu bilerek yapıyor. Her türlü kâr olacaktır yani. Ben silmiyorum, sadece 1 hesaba atıyorum o kadar 2 ya da 3 değil.
La yok takma ya, bu kadar insana açmazlar.Bendede bir hesapta 145 TL var şuan inşallah dava falan olmaz.
3 4 hesapta sıkıntı olurmu sizceBendede bir hesapta 145 TL var şuan inşallah dava falan olmaz.
91 91 91 fake hesaplarla takip et bari.Sonunda hepsinde 100 oldu
4 Tane Fake Hesapla Olsa Bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 4 hesapta sıkıntı olurmu sizce
100 200 sahte hesaba göre ?
takibe takipti91 91 91 fake hesaplarla takip et bari.
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.glEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.glEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
Webden olmuyor mobil uygulamadan oluyorbi tek bunu yapmayı ben anlamıyorum galiba kafayı yiyeceğim , nereden sizin kaydedicem