Neler Yeni

Trendyol fake hesap için dava açar mı ?

xproten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ahmet

seri kayıt eder misiniz tamamlayıvereyim.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Tuttukları avukatın parasını onlar ödüyor. Ki zaten adamlar bu işten çokça para kazanıyorlar, kazanmasalar yapmazlar.
Şuda var, adamlar bununda olacağını biliyorlardır. Ya parayı vermezler, yada verirler. O kadar kişiye dava açacaklarını sanmıyorum.
Yalnız şuan efenin yaptığı şey kendini kurtarmak için mantık kurmak ama çok belli ediyor .d

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Arkadaşlar fake hesap açmanız Trendyolun işine geliyor kampanyanın amaçlarından birisi de üye sayısını arttırmak zaten.
Sorun olmaz merak etmeyin.
Ben neredeyse full fake ile kastım.

Excator23cm

80+ Gold
Arkadaşlar fake hesap açmanız Trendyolun işine geliyor kampanyanın amaçlarından birisi de üye sayısını arttırmak zaten.
100e ulaştım mi fake ile

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Discorda at fake hesaplarını şifrelerini vs. korkanlar girip onlardan kaydetsin :D

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
50 oldu bugün rahat 100 yapariım.
Knkm müşteri hizmetleri, fake hesap açanlara yasal işlem başlatacaklarını söyledi. :D
Ben 100 e tamamlamıştım 3 koleksiyonuda ama sonra sildim baştan fake hesaplar olmadan yapıyorum, 50 deyim şuan :(.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Knkm müşteri hizmetleri, fake hesap açanlara yasal işlem başlatacaklarını söyledi. :D
Ben 100 e tamamlamıştım 3 koleksiyonuda ama sonra sildim baştan fake hesaplar olmadan yapıyorum, 50 deyim şuan :(.
Full fake hesapla 10pe kadar kasmıstım ama sildim şimdi 20 tane gerçek hesap gerisi fake ile yapacağım anlarlar mı
Bence hiçbir şey olmaz.
Bu arada yasal işlem olayının hikaye olduğunu en ufak hukuk bilgisi olan adam bilir.
Ama siz yine de bana uymayın, kazanırsam ben kazanayım başıma bir şey gelirse benden gitsin giden.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Bence hiçbir şey olmaz.
Bu arada yasal işlem olayının hikaye olduğunu en ufak hukuk bilgisi olan adam bilir.
Ama siz yine de bana uymayın, kazanırsam ben kazanayım başıma bir şey gelirse benden gitsin giden.
Kanka senin fake hesaplarla yapacağını bilseydim var ya,sana 4 tane fullenmiş hesap veriririm ama sildik maalesef

Top Bottom