Trendyol hazır sistem aldım

taksit tamamen saçmalık fiyatı yüksek tutup peşin fiyat diye geçiriyorlar milette

ha bunun farkındayım fakat 9 taksit ile bu oluyor yani fp olan ürünler atiyorum 30k ise 9 taksit ile bu fiyatı buluyor zaten
Yok taksiti işin içine katınca bile berbat bu. Gamegaraj sistemleri falan var 9 taksitle onlar da buna fark atar.

Yok taksiti işin içine katınca bile berbat bu.
hocam sıkıntı paradan ötürü olsun 9 takksit 40 ya alabileceğim bir pc almadım hala iptal imkanı vardır arkadaşımın ama ne alcak ve onu da geçtim fp olarak sıkıntı olsun hani parçalar 2. el falan gelmesin benim korkum o

kankam iyisin hoşsun da peşin vermiyorum sistem 9 taksitle 50k ya çıkıyor zaten?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek sıkıntı fiyatının fazla olması olsun gidip parçalar 2. el falan olmasın hepsiburadadan aldım korkum ondan ötürü yoksa fiyatına göre pahali bi sistem olduğunun farkındayım 1 sene önce rtx 4060 ve ryzen 5 5600 ü 19 a kendim aldım yani

hocam sıkıntı paradan ötürü olsun 9 takksit 40 ya alabileceğim bir pc almadım hala iptal imkanı vardır arkadaşımın ama ne alcak ve onu da geçtim fp olarak sıkıntı olsun hani parçalar 2. el falan gelmesin benim korkum o
İptal edip gamegarajın sistemlerine baksın illa 9 taksit olacaksa. O sistem alınmaz parasına yazık zaten firma da kurumsal bir firmaya benzemiyor.

İptal edip gamegarajın sistemlerine baksın illa 9 taksit olacaksa. O sistem alınmaz parasına yazık zaten firma da kurumsal bir firmaya benzemiyor.
https://www.hepsiburada.com/game-ga...reedos-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC0000AFO9ZK gamegarajın sattığı sistem de bu monitör ile aynı paraya geliyor onu da düşündük ama çok bi fark yok yani

abi video da ne diyor övüyor mu gömüyor mu ...
Konuyu görmeden önce keşfetime düşen şu videoyu izliyordum.
Sonra senin konuyu gördüm. Linke tıkladım satıcı ismi nerden tanıdık diyorum.
1 dakika önce izlediğim video başlığında varmış.
Böyle tesadüf görmedim ben...

bütçe ona çıkmakta bitmiyor ki monitör de giriyor 5k dee 48.5 a çıkmmak demek bu da
Hocam taksitli alınacağı için zorlamaya değer bence 7500f on numara işlemci ramde ddr5 uzun ömürlü olur

bütçe ona çıkmakta bitmiyor ki monitör de giriyor 5k dee 48.5 a çıkmmak demek bu da

fiyat sıkıntısını geçersem eğer bence tek sıkıntı 16x1 ram olması sıkıntı bir durum
16x1 olması sıkıntı değil bence hocam ileride yükseltebilir

fiyat sıkıntısını geçersem eğer bence tek sıkıntı 16x1 ram olması sıkıntı bir durum
43 kitlemişler zaten 🤣🤣 monitör dahil 48k ddr5 olsa ne olur 🤣🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,526
Üyeler
186,504
Son üye
Yaşar001
Geri