Trendyol hazır sistem aldım

hocam sistemin sıkıntısı ne onu anlamadıum ben
Diger sitelerden faizli taksit yapsan daha ucuza gelirdi yani taksit diye boyle bi sistemi bu fiyata alman sacma
Ki urunleri parca parca alsan bir miktar pesin fiyatina taksit yapabilirsin

hocam şöyleki mouse klavye kulaklık değişicek monitör kalıcak suan valo oynucak zaten arkadaş iade düşünmüyor ha daha iyi sistem olur muydu evet
Usta hem kazıklanmışsın hem de savunuyorsun. Birkaç ay sonra monitörde ölü piksel çıktı, psudsn sesler geliyor, kasadan duman geliyor, işlemci niye 95 derece, teknik servise gönderdim niye geri dönüş yok, ssd hızı düştü diye konu açınca hatırlatırız sana

Uyudum uyandım hala gülüyorum. Hala arkadaş kendini savunuyor ve onu da savunanlar var. Yorumlarda insanlar 9 taksitle daha uyguna daha iyi sistem linki bile atmışlar ama inatla savunuyorlar :ROFLMAO: :ROFLMAO: . DA'ya yakışmıyormuşuz :ROFLMAO:.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usta hem kazıklanmışsın hem de savunuyorsun. Birkaç ay sonra monitörde ölü piksel çıktı, psudsn sesler geliyor, kasadan duman geliyor, işlemci niye 95 derece, teknik servise gönderdim niye geri dönüş yok, ssd hızı düştü diye konu açınca hatırlatırız sana
Arkadaşın ismini not alalım konular yavaştan açılmaya başlar :ROFLMAO:

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
inno3d yi ilk kez duyuyosan boşver kanka zaten?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana taksitle 40k ya alabilceğin sistem atsana iptal edip alayım
dostum hem soruyosun millet kötü diyince de savunuyorsun. üstelik innoyu duymayan adamı aşağılıyorsun. sen çok biliyosun da trendyoldan pc alınmayacağını bilmiyorsan sen boşver zaten. arkadaşına ihanet etmişsin gibi. hayırlı olur inşallah. güle güle kullanır inşallah.

kankam yapçak bir şey yok olan oldu yani iptal edip uğraşmak istemiyorum kötü bir pc değil fiyatı fazla giden şey para olsun uğraştırmasın sistem 35 liraysa 40 a aldık yani yapçak bir şey yok
Bende iki hafta önce sistem aldım. Almadan önce itopya,hepsiburada,incehesap bu sitelerden alıp 4 5 kez iptal ettim sonra, itopyada bi sistem düşmüştü onu aldım şuan kullanıyorum bir sıkıntı yok. 75k aldım. İptal edebilirsiniz 2 3 gün içinde para hesaba geliyor herhangi bir sıntı olmuyor

kankam yapçak bir şey yok olan oldu yani iptal edip uğraşmak istemiyorum kötü bir pc değil fiyatı fazla giden şey para olsun uğraştırmasın sistem 35 liraysa 40 a aldık yani yapçak bir şey yok
İptal et ,alttakini al 9 taksit var bunda da yoksa sorun çıkabilir en ufak elektrik kesintisinde sistem bozulabilir psu kaliteli değil

Son düzenleme:
İptal et ,alttakini al yoksa sorun çıkabilir en ufak elektrik kesintisinde sistem bozulabilir psu kaliteli değil
Aldığınızı iptal edip bu arkadaşın attığını alın. 4 Bin TL'ye güzel FHD monitörler paylaşılıyor zaten sürekli forumda. Taksitin parça parça yatma konusunu ise bankayı arayıp öğrenin. Aldık artık vs. demeyin, alın teriyle kazandığınız paranın hakkını versin aldığınız herhangi bir şey. Bunlara rağmen yine ikna olmuyorsanız sizin bileceğiniz iş.

Valla yorumlara baktım da burası da technopatın çekilmez ergenleriyle dolmuş gibi. DA'ya yakışmayan cinsten yorumlar.
PCye gelirsek de öncelikle hayırlı olsun. Kötü bir pcmi dersen de diğer sitelerde bulunan alternatif fiyatlı pclere nazaran marka model ve kullanılan bileşen olarak geride kalan bir sistem. Bu fiyatlara daha iyi ve günceli alınabilirmiydi evet alınabilirdi. Ama peşin fiyatına 9 taksit kriteri varsa alınabilecek seçeneklerde baya kısıtlanıyor. Forumdaki arkadaşlar taksitin ve peşin almanın arasındaki farkı anlayamıyor gibi geldi bana. Herkesin bir anda çıkarıp 40 45k verecek bütçesi olmayabilir. Ama ayda 4 5k taksit ödeyecek gücü vardır. Ona göre almıştır.
Sonuç olarak sistem fiyatına göre pahalı bir sistem ama iade ile uğraşılmayacaksa ve peşin fiyatına 9 taksite monitör dahil daha iyi bir sistem önerisi gelmiyorsa bize de güle güle kullanın demek düşer. Dert tasa açmaz inşallah. Hayırlı geceler.
konudan bağımsız technopatın yaş ortalaması, da forumdan en az bi 10 yaş fazladır. İkisinde de eskilerden aktif kalmadı ama youtubeda abdullah daha küçük yaş kitlesine hitap ettiğinden forumda doğal olarak böyle

konudan bağımsız technopatın yaş ortalaması, da forumdan en az bi 10 yaş fazladır. İkisinde de eskilerden aktif kalmadı ama youtubeda abdullah daha küçük yaş kitlesine hitap ettiğinden forumda doğal olarak böyle
Valla hocam ben technopati 5 6 yil once kadar biraktim tahammül edilesi biryer olmadigindan. Burasi ilk acildiginda cok guzel ve keyifli bir forumdu herkes birbirine nazikce ve yardim sever bir sekilde tavsiyeler verirdi. Eksiler artilar güzel ve seviyeli bir sekilde tartisilirdi.Simdi bu forumun kültürü de biraz degismis gibi geldi. Yas ortalamasindan kaynaklidir muhtemelen dediginiz gibi. Yapacak birsey yok. Deveye hendek atlatmak oncelikli tercihimdir :)

İlk mesajları okumadım ama iade edebiliyorsan direkt iade.

Geri