Trendyol hediye 20 TL

Xpertronic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
815
Arkadaşlar hediye 20 tl yi alan ve alış-veriş yapamayan kişilere bilgi amaçlı veriyorum eger başka forum konusunda bilgi verildiyse tazelenmiş olsun 20 tlyi herşeye kullanabiliyorsunuz ama tek şart trendyol cüzdan parası alacağın üründen fazla olması lazım örneğin 20 tl lik steam kodu alacaksın trendyol cüzdan da 21 tl olması lazım o zaman ödeme seçeneklerinde trendyol cüzdan ile al çıkıyor bende hediye 20 tl sayesinde cüzdanıma 15 tl ekleyerek bu mouse padi 15 tl ye almış oldum. Klavyemin altında dursun bileğim kuru masaya değmesin diye gayet uygun almış oldum :) epin ve oyun paralarının hiçbirine olmuyormuş arkadaşlar

Ekler

• Screenshot_20200708-193934_Trendyol.jpg
    Screenshot_20200708-193934_Trendyol.jpg
    276.4 KB · Hit: 98
Son düzenleme:
Hocam steam kodu nasıl alıcağımı bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar hediye 20 TL yi alan ve alış-veriş yapamayan kişilere bilgi amaçlı veriyorum eger başka forum konusunda bilgi verildiyse tazelenmiş olsun 20 tlyi herşeye kullanabiliyorsunuz ama tek şart trendyol cüzdan parası alacağın üründen fazla olması lazım örneğin 20 TL lik steam kodu alacaksın trendyol cüzdan da 21 TL olması lazım o zaman ödeme seçeneklerinde trendyol cüzdan ile al çıkıyor bende hediye 20 TL sayesinde cüzdanıma 15 TL ekleyerek bu mouse padi 15 TL ye almış oldum. Klavyemin altında dursun bileğim kuru masaya değmesin diye gayet uygun almış oldum :)
1 TL yüklersem 20 tl lik steam kodu alabilcekmiyim yani ?

Hocam steam kodu nasıl alıcağımı bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 TL yüklersem 20 TL lik steam kodu alabilcekmiyim yani ?
Burada gayet açık anlatmışlar alabiliyorsun yani

Ekler

• 20200708_194833.jpg
    20200708_194833.jpg
    388.6 KB · Hit: 93
Burada gayet açık anlatmışlar alabiliyorsun yani
Mesela 10 TL lik Steam kodu cüzdan ile ödeyemiyorum. Normalde ödenmesi lazım değil mi steamı cüzdandan kaldırmışlar sanırım.

Onu bilemiyorum brom burada yazdığına gore normalde alman lazım belki sınır olabilir araştırmamız lazım örneğin 20 tl ve üzeri alışveriş yapılıyor diye ben bi bakayım öyle bir şey var mi diye ben çoğu ürüne denedim oluyordu aslında belki o kodlarda olmuyordur aksesuar vs.vs. hepsinde oluyordu

E Pinler online kodlar v.s alınmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,295
Üyeler
188,400
Son üye
Jefrey Epstein
Geri