Trendyol iadeyi reddetti

Satıcı istedi. Şimdi ben ürüni 1. İade edişimde bana dedi ki ürünün açıldığı için satışa uygun olmadığı için reddedildi ve bana iade raporu almamı söylediler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet ve trendyol satıcı ne derse onu yapıyor rapor buymuş diyorum satıcı kabul etmemiş iadeye onay raporu istiyo dediler
hocam satıcı sizden nasıl rapor istiyor bende onu anlamıyorum? internetten alınan her üründe 14gün iade etme hakkınız bulunuyor. Üstelik ürün arızalı gelmiş, hijyen kuralları gereğince bile işlem yapılmamalı. Satıcı sizi oyalıyor. 14gün geçtikten sonra zaten bir hakkınız bulunmayacak, garanti garanti kovalamaya başlayacaksınız. Konuyu lütfen trendyola iletin yada çok geçmeden thh başvurun.

yooo yeni kulaklık al şimdiden onuda iade için beklet.
Para yok knk öğrenciyim biriktirdiğim bi param vardı onunla da bu kulaklığı aldım bilindik marka sağlam 2 3 sene gider dedim ama malesef 🙁

Satıcının telefonu var mı aradın mı
Aradım açmadılar yarın daha arayıp durumu izah ediceğim biraz tartıştık satıcı ile

Direk vakit kaybetme thh ye online başvurunu yap durumu anlat bunun yanında ürünüde iadeye gönder ve thh verdiğini de yaz ve gönderme kargo barkodu olur thhye onuda eklebu reddettiği metinleride thhye ekle gör bakalım nasıl alıyor

hocam satıcı sizden nasıl rapor istiyor bende onu anlamıyorum? internetten alınan her üründe 14gün iade etme hakkınız bulunuyor. Üstelik ürün arızalı gelmiş, hijyen kuralları gereğince bile işlem yapılmamalı. Satıcı sizi oyalıyor. 14gün geçtikten sonra zaten bir hakkınız bulunmayacak, garanti garanti kovalamaya başlayacaksınız. Konuyu lütfen trendyola iletin yada çok geçmeden thh başvurun.
Trendyol incelemeye aldı bende THH başvurdum tahminimce yarın trendyoldan bilgi gelir buraya yazarım

Amazon ve hepsiburada dışında elektronik bir şey almayın. Satıcıları da amazon ve hepsiburada olsun. Ek olarak hepsiburadada farklı satıcı olsa bile özellikle premium üye iseniz anında çözüm sunuyorlar.

Sen satıcıyı falan boşver bu arada direkt thh' ye başvur gün geçmeden satıcı seni oyalıyor muhtemelen.

Para yok knk öğrenciyim biriktirdiğim bi param vardı onunla da bu kulaklığı aldım bilindik marka sağlam 2 3 sene gider dedim ama malesef 🙁

Aradım açmadılar yarın daha arayıp durumu izah ediceğim biraz tartıştık satıcı ile
Tartışamana gerek yok hocam elimde raporum var ben bunu iade için size yolluyorum aynı zamanda thhye de başvurdum. deyin

Direk vakit kaybetme thh ye online başvurunu yap durumu anlat bunun yanında ürünüde iadeye gönder ve thh verdiğini de yaz ve gönderme kargo barkodu olur thhye onuda eklebu reddettiği metinleride thhye ekle gör bakalım nasıl alıyor
3. Kez iadeye gönderdiğim zaman yine reddedilirse ürün trendyolun deposuna alınıp orda saklanıcakmış ve bana para iadesi de yapılmıycakmış 900 tl direk çöp öyle düşün çöpe gitti dönüşü olmaz

ne aldın kanka marka model?

3. Kez iadeye gönderdiğim zaman yine reddedilirse ürün trendyolun deposuna alınıp orda saklanıcakmış ve bana para iadesi de yapılmıycakmış 900 TL direk çöp öyle düşün çöpe gitti dönüşü olmaz
Ben hayatımda bu kadar saçma bir cümle duymadım. Bunu sana satıcı söylüyorsa muhtemelen yalandır.

3. Kez iadeye gönderdiğim zaman yine reddedilirse ürün trendyolun deposuna alınıp orda saklanıcakmış ve bana para iadesi de yapılmıycakmış 900 TL direk çöp öyle düşün çöpe gitti dönüşü olmaz
Kim dedi bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,004
Üyeler
197,107
Son üye
xabze
Geri