Idefix güvenilirdir.Soru başlıkta.
S7 fe alacaktım kalem dahil değilmiş vazgeçtim.hangi tableti alıcaksınız
Genel olarak bir kitap satıcısı olduğu için elektronik aletler konusunda insanların deneyimlerini ögrenmek istemiştim. Satıcıya sorulan sorulda kalem dahil olmadığını öğrenince oradan satın almaktan vazgeçtimNeden alınmasın?
Tablet alınırda o satıcıdan alınmaz çok rahatlar zamanında sony marka bir kulaklık sipariş etmiştim trendyol üzerinden 4 gün boyunca kargolayacağız diye beni ekmişlerdi arkadaş pandemi değil afet yok mücbir durumda yok adamlar keyfi paraya biniyorlar adamlar çok rahat istediğiniz gibi iptal edebilirsiniz vesaire istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz kalitesiz bir firma müşteri memnuniyeti açısından hiç memnun etmez siziSoru başlıkta.
Yorumunuz için teşekkür ederim oradan almaktan vazgeçmem doğru bir karar olmuş o zaman.Tablet alınırda o satıcıdan alınmaz çok rahatlar zamanında sony marka bir kulaklık sipariş etmiştim trendyol üzerinden 4 gün boyunca kargolayacağız diye beni ekmişlerdi arkadaş pandemi değil afet yok mücbir durumda yok adamlar keyfi paraya biniyorlar adamlar çok rahat istediğiniz gibi iptal edebilirsiniz vesaire istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz kalitesiz bir firma müşteri memnuniyeti açısından hiç memnun etmez sizi
bedava kulaklık gönderse o firma gene almam sen düşün ne kadar kötü bir firma en doğru kararı vermişsin başka firmalara bakmalısınYorumunuz için teşekkür ederim oradan almaktan vazgeçmem doğru bir karar olmuş o zaman.