Trendyol idefix satıcısından tablet alınır mı?

Ameyus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,064
Soru başlıkta.

hangi tableti alıcaksınız

Neden alınmasın?

İdefixten kobo e kitap okuyucusu almıştım, siparişi iptal etmişti. Bir daha da alışveriş yapmadım. Ancak d&r’ın e ticaret sitesi diye biliyorum. Yapanlar var, sorun yaşamayan da var, benim gibi yaşayan da var. Biraz şans işi…

hangi tableti alıcaksınız
S7 fe alacaktım kalem dahil değilmiş vazgeçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden alınmasın?
Genel olarak bir kitap satıcısı olduğu için elektronik aletler konusunda insanların deneyimlerini ögrenmek istemiştim. Satıcıya sorulan sorulda kalem dahil olmadığını öğrenince oradan satın almaktan vazgeçtim

Soru başlıkta.
Tablet alınırda o satıcıdan alınmaz çok rahatlar zamanında sony marka bir kulaklık sipariş etmiştim trendyol üzerinden 4 gün boyunca kargolayacağız diye beni ekmişlerdi arkadaş pandemi değil afet yok mücbir durumda yok adamlar keyfi paraya biniyorlar adamlar çok rahat istediğiniz gibi iptal edebilirsiniz vesaire istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz kalitesiz bir firma müşteri memnuniyeti açısından hiç memnun etmez sizi

Tablet alınırda o satıcıdan alınmaz çok rahatlar zamanında sony marka bir kulaklık sipariş etmiştim trendyol üzerinden 4 gün boyunca kargolayacağız diye beni ekmişlerdi arkadaş pandemi değil afet yok mücbir durumda yok adamlar keyfi paraya biniyorlar adamlar çok rahat istediğiniz gibi iptal edebilirsiniz vesaire istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz kalitesiz bir firma müşteri memnuniyeti açısından hiç memnun etmez sizi
Yorumunuz için teşekkür ederim oradan almaktan vazgeçmem doğru bir karar olmuş o zaman.

Yorumunuz için teşekkür ederim oradan almaktan vazgeçmem doğru bir karar olmuş o zaman.
bedava kulaklık gönderse o firma gene almam sen düşün ne kadar kötü bir firma en doğru kararı vermişsin başka firmalara bakmalısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,505
Üyeler
187,348
Son üye
kasvet111
Geri