Neler Yeni

Trendyol kodu ile neler alınır ?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bir islem yapmam gerekiyor muydu ? 59 kisi var su an kaydeden 15 ürünlü koleksiyon. Su an baktim kuponlarimda yok 50tl lik vermeleri gereken
Trendyol Cüzdanım'ı telefon numaran ile etkinleştirdin mi?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Daha once kullanmistim 10 TL kalmis hatta islem yapmam icin etkinlestirmem gerkemiyor mu ztn bayadir kullaniyorum hic hatirlamiyorum
Miktar gösteriyorsa etkinleşmiş demektir.
Büyük ihtimalle Trendyol geçen ayki etkinlik gibi nereden kıssak kardır mantığıyla bir kesime ödüllerini vermiyor.
Şikayetvar.com sorununu çözebilir.

alix555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ali taş
Trendyol kadar dolandiri yalanci site yok. Uygulamadan temsilciye baglandim zirvaliyor tamamen.hesaplara tanimlandi gelmediyse hesabin yenidir fake hesaptir diyor.uzun senelerdir kullandigimi söylüyorum bu sefer hic alisveis yapılmamıştir diyor. Bakiyemin bile kaldığını cuzdanda souluyorum bu sefer fake hesaplar eklemistir diyor. 60 kisi uzerinde eklediler diyorum ve ayni forumda bulunduğum kisiler hep birbirini ekliyor reklam yapiyoruz dogal olarak gelen var gelmeyen var diyorum bu sefer de ayni otomatik cvp yok fake hesaplar eklemistir cart curt sacmaligi. Trenyol hep ayni pislik

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Trendyol kadar dolandiri yalanci site yok. Uygulamadan temsilciye baglandim zirvaliyor tamamen.hesaplara tanimlandi gelmediyse hesabin yenidir fake hesaptir diyor.uzun senelerdir kullandigimi söylüyorum bu sefer hic alisveis yapılmamıştir diyor. Bakiyemin bile kaldığını cuzdanda souluyorum bu sefer fake hesaplar eklemistir diyor. 60 kisi uzerinde eklediler diyorum ve ayni forumda bulunduğum kisiler hep birbirini ekliyor reklam yapiyoruz dogal olarak gelen var gelmeyen var diyorum bu sefer de ayni otomatik cvp yok fake hesaplar eklemistir cart curt sacmaligi. Trenyol hep ayni pislik
Geçen ay yapılan etkinlikte benim ödülüm gelmemişti ve bana da sana söylediklerini söylemişlerdi.
Gidip direkt Şikayetvar.com'da bir şikayet açtım. 3-4 saat sonra ödülüm direkt geldi.
O ödülü seve seve vermiyorlarsa başka türlü veriyorlar, sadece uğraştırıyorlar.

alix555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ali taş
Geçen ay yapılan etkinlikte benim ödülüm gelmemişti ve bana da sana söylediklerini söylemişlerdi.
Gidip direkt Şikayetvar.com'da bir şikayet açtım. 3-4 saat sonra ödülüm direkt geldi.
O ödülü seve seve vermiyorlarsa başka türlü veriyorlar, sadece uğraştırıyorlar.
Açacağım bende sikayet 3 gun ugrastik burda o kdr ekleme yaptik birbirimizi

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Bu alınabilir, ben aldım.
1 TL ye bunu alabilirdim ama ablama 70 TL kalem setini 9.99 a dusurup Trenyol Hesap dogrulamasindan gelen 10TL ile odeyip ablama 20 TL ye alirim dedim 0 TL harcayarak 20TL kazandim :D

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bende bunu aldım bugün