ne kadarlık kuponDostum almak için sure doldu. 3 gün süre vardı koleksiyonunu 50 kişiye kaydettirin ve veriyordu.
49.98 e bir tişort almaya calisiyorum cuzdanda 2 tl var ama yinede odeme ekraninda kupon secenegi cikmiyor?50 TL Altında ki altın ve telefon epinler hariç herşeyde oluyor sadece cüzdanınızda 1 TL olması lazım
Görünmüyorsa o üründe geçerli değildir.Ben elektronik ürünlerde kullanamadım.Bunu aldım zaten bana lazımdıLink var mı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam altın ve telefon diisnda her şeyde kullanılıyor mu. Zira kupon ürünlerde gzoukmuyor cüzdan para mi yatırmam gerek?
Tişörtü sepetten çıkart. Ardından farklı bir ürün ekle ve farklı ürünü de sepetten çıkart. Sonra almak istediğin tişörtü ekle, indirim kuponunun gözükmesi lazım. Yine de gözükmezse sepetimde ürünün altında "Kuponlarım" olması lazım, oraya tıklayıp kupon seçebilirsin.49.98 e bir tişort almaya calisiyorum cuzdanda 2 TL var ama yinede odeme ekraninda kupon secenegi cikmiyor?
Hocam bu ürünün satıcısının çoğu ürününde kupon kullanılıyor.Bu alınabilir, ben aldım.
![]()
Xiaomi Siyah Xiaomi Original Type C Piston Basic Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık (yassı Kablolu) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Siyah Xiaomi Original Type C Piston Basic Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık (yassı Kablolu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
120 tane Cino + 12 tane yumiyum = 1 TLVar mıdır arkadaşlar önerceğiniz bir şeyler yarım saattir bakıyorum bulamadım bir şeyler.
Kupon gelmediyse Şikayetvar.com'a şikayet açın, o zaman ilgileniyorlar.50 kisi tamaladik kupon otomatik gelmiyor muydu bosuna mi ugrastim
Bir islem yapmam gerekiyor muydu ? 59 kisi var su an kaydeden 15 ürünlü koleksiyon. Su an baktim kuponlarimda yok 50tl lik vermeleri gerekenKupon gelmediyse Şikayetvar.com'a şikayet açın, o zaman ilgileniyorlar.
Geçen etkinlikte ödülüm gelmemişti, şikayet açınca yolladılar.