Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Benimkini eklemeden eklemem.Aga benimkini ekle
Benimkini eklemeden eklemem.Aga benimkini ekle
Her 10 Kaydedilme için mi 5 tl yoksa 3 tane için mi ?eklediğim halde beni eklemeyenler varsa üzmüştür
tek diyeceğim bu
uygulamada kolleksiyonum kısmında kaydedilme oranını gösteriyorKoleksiyonumun kaydedilip edilmediğini nereden anlayabilirim?
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.glEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.glEkleyip beğeni atın ekilıyorumEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
EkledimBenimkini eklemeden eklemem.
3 tane içinHer 10 Kaydedilme için mi 5 TL yoksa 3 tane için mi ?
Benide ekle hocamEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.glEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.glKarışık telefon elektronik yazıyordu hepsini kaydettim sende lütfenEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
O kadar konuyu açtık ve belirli bir kişi ekledik keşke biraz beni de kaydetseniz.
Eklememişsiniz sayılar aynı.Ekledim
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Takip edelim lütfen. Bu yorumun altına kendi ürünlerinizi yazın anında takip edicem. Söz veriyorum. 100 küsür kaydettiğim var beni takip eden en fazla 5 kişi lütfen cimrilik yapmayalım