Trendyol Kupon Hakkında

Kupon var. Şimdi soracağım şu alacağım ürün 56.90 benim alabilmem için hesabımda 6.90 TL mi olması lazım rn az?
Evet ama kargo ücreti de çıkacağı için sen bi 10 TL daha ekle eğer fazla gelirse trendyol cüzdana yatırdığın parayı tekrar banka hesabına geçiş yaptırabilirsin.

Evet ama kargo ücreti de çıkacağı için sen bi 10 TL daha ekle eğer fazla gelirse trendyol cüzdana yatırdığın parayı tekrar banka hesabına geçiş yaptırabilirsin.
tamam kargo dahil 57 tl tutyor ben 7 tl yatırsam yeter dğil mi?

Yaşadığım olaydan örnek vereceğim. Ben bugün alışveriş yaparken kıyafet kategorısınde sepetime tek bir ürün eklediğimde kuponu kullanabiliyordum ancak yanına bir bere eklemeye çalıştığımda ya da başka bir kıyafet kupon kullanılmadı.
Peki ya o üründe kupon geçerli miydi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam kargo dahil 57 TL tutyor ben 7 TL yatırsam yeter dğil mi?
10 TL yatır işini garantiye al.

Yani 50 TL lik kuponu tek bir üründe kullanıyoruz, çok saçma. Az önce bende bu durumu yaşadım o yüzden iki sipariş vermek zorunda kaldım.
Evet çok saçma Başta dediğim gibi kuponu kullanmamamız için her şeyi yapmışlar. :D

Kablosuz kulaklik alabilirsin veya normal kulaklik ben mousepad aldım

Mous pad ve vga kablosu aldım kargolar pahalı olduğu için 2 ayrı kargo şeklinde 59 tl tuttu

Mous pad ve vga kablosu aldım kargolar pahalı olduğu için 2 ayrı kargo şeklinde 59 TL tuttu
9 tl kargo ücretini ödedim

Kk sizler de için de kupon bulunan fazladan hesap var mı?

Mous pad ve vga kablosu aldım kargolar pahalı olduğu için 2 ayrı kargo şeklinde 59 TL tuttu

9 TL kargo ücretini ödedim
Kablosuz kulaklik alabilirsin veya normal kulaklik ben mousepad aldım
Evet çok saçma Başta dediğim gibi kuponu kullanmamamız için her şeyi yapmışlar. :D
Yani 50 TL lik kuponu tek bir üründe kullanıyoruz, çok saçma. Az önce bende bu durumu yaşadım o yüzden iki sipariş vermek zorunda kaldım.

Geri