Ben 10tl kayıt hediye paramla RGB ŞERİT LED aldımTrendyol paylaş kazan kuponlarımı harcayamıyorum. Ödeme ekranında kupon gelmiyor. Alacağım ürün kuponun listesinde var. Siz alabildiniz mi kuponla herhangi bir ürün?
Kupon 35 TL indirim yaptı toplam 8 TL verdimTrendyol paylaş kazan kuponlarımı harcayamıyorum. Ödeme ekranında kupon gelmiyor. Alacağım ürün kuponun listesinde var. Siz alabildiniz mi kuponla herhangi bir ürün?
Trendyol paylaş kazan kuponlarımı harcayamıyorum. Ödeme ekranında kupon gelmiyor. Alacağım ürün kuponun listesinde var. Siz alabildiniz mi kuponla herhangi bir ürün?
dostum bilmeden neden yargılıyorsun?Senin gibi görgüsüzler 150 tane hesap açarsa parayı rüyanda bile göremezsin
3 tane hesaptan 150 TL lik 3 tane kupon alan arkadaşım var.Senin gibi görgüsüzler 150 tane hesap açarsa parayı rüyanda bile göremezsin
Ne diyorsun sen? Görgüsüz diyor bir de. Öyle bir şey yapmadım 45 lira geldi zaten.
Ne bu sinir? Sonra konu açıp forum eski değerini kaybetti diyorsun. Böyle saçma şeyler yazıp konuların kapatılmasına laf etmeniz ilgi çekici.Senin gibi görgüsüzler 150 tane hesap açarsa parayı rüyanda bile göremezsin