Enes Yaz 80+ Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 208 Reaksiyon skoru 72 2 Aralık 2020 #1 Hoşgeldin indirimi olarak 25 TL kupon veriyorlardı tam şimdi ürün almaya girdim baktım kupon yok, kupon dağıtımı bitti mi yoksa süresi mi geçti benim kuponumun merak ettim, İnternete kaynak bulamadım
Hoşgeldin indirimi olarak 25 TL kupon veriyorlardı tam şimdi ürün almaya girdim baktım kupon yok, kupon dağıtımı bitti mi yoksa süresi mi geçti benim kuponumun merak ettim, İnternete kaynak bulamadım
Emir Aydın 𝓒𝓲𝓰𝓾𝓵𝓲 Moderatör Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 21,667 En İyi Cevap 101 Reaksiyon skoru 32,757 2 Aralık 2020 #2 Kuponlarım kısmında kupon yoksa süresi bitmiştir, kuponların belli bir süresi oluyor.
Enes Yaz 80+ Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 208 Reaksiyon skoru 72 2 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emir Aydın yazmış: Kuponlarım kısmında kupon yoksa süresi bitmiştir, kuponların belli bir süresi oluyor. Devamı için tıklayın... Etkinlik süresi bitme olasılığı var mıdır
Emir Aydın yazmış: Kuponlarım kısmında kupon yoksa süresi bitmiştir, kuponların belli bir süresi oluyor. Devamı için tıklayın... Etkinlik süresi bitme olasılığı var mıdır
Emir Aydın 𝓒𝓲𝓰𝓾𝓵𝓲 Moderatör Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 21,667 En İyi Cevap 101 Reaksiyon skoru 32,757 2 Aralık 2020 #4 Enes Yaz yazmış: Etkinlik süresi bitme olasılığı var mıdır Devamı için tıklayın... Etkinlik süresince geçerli olma gibi bir durum yoktur büyük ihtimalle. Kuponun üzerinde süresi yazar zaten, o süre bittiği an kupon silinir.
Enes Yaz yazmış: Etkinlik süresi bitme olasılığı var mıdır Devamı için tıklayın... Etkinlik süresince geçerli olma gibi bir durum yoktur büyük ihtimalle. Kuponun üzerinde süresi yazar zaten, o süre bittiği an kupon silinir.
Enes Yaz 80+ Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 208 Reaksiyon skoru 72 2 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Emir Aydın yazmış: Etkinlik süresince geçerli olma gibi bir durum yoktur büyük ihtimalle. Kuponun üzerinde süresi yazar zaten, o süre bittiği an kupon silinir. Devamı için tıklayın... Tamam teşşekürler destek ile konuştum kuponu uzatıcaklar mış
Emir Aydın yazmış: Etkinlik süresince geçerli olma gibi bir durum yoktur büyük ihtimalle. Kuponun üzerinde süresi yazar zaten, o süre bittiği an kupon silinir. Devamı için tıklayın... Tamam teşşekürler destek ile konuştum kuponu uzatıcaklar mış