Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Sırf bu yüzden Amazon sen çok yaşa 3-5 fazla veriyorum Amazon un kendisinden alıyorum
Adaptörde çizigi nereden çıkardınız? Ürünü koymadan önce videosu var elimde hiçbir yeri çizik vs değildi geldiği gibi yolladım kutusu yırtıkta değil? Sadece sağlam olsun diye açılmasın diye sıkı bant attim. Ürünün hiçbir şekilde anası ağlamadi boş yorumda bulunmayın kullandim 5 gün sonra vazgeçtim kutusuna koydum iade ettim görende 2 yıl kullandım her yerini mahvettim sanar? Poşet dediğin şeyde geri açılıp konulacak bir şey değildi saklamaya gerek duymadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Poşetleri çok sağlam değildi hocam ya saklanacak bir şey gibi durmadı o hariç bütün kutu içeriğini tuttum onuda bir poşetin içine iyice koydum. Plastik poşetin neyini saklayalım Allah aşkına. Adamların iade reddi kutusu açıldı diye kutusu açılmış ürün ikinci ele giriyor ben almıyorum diyor.
İade gelsin sana özel aticam adaptörü 3 günde ne çizilmesi ne lekesi poşetin içinde duruyor toksikligini başka yerde yap.kendi attığın trendyol canlı destek konuşmasında yazıyor poşetler yok, adaptörde çizik var diye kimse kafasından uydurmuyor.
Bu ara moda oldu bu iademi almıyolar cart curt.
İade kabul etmediler ürünün seffaf poşetleri olmadığı için reddedildi adaptörde çizik vsde yoktu. Daha fazla üstelemek istemedim çünkü ürünü şeffaf koruma poşeti olmadan tekrar satışa koyamayacaklarını söyledi ama yetkkisi serviste bu poşetlerden yüzlerce yedekli olması gerekir de işte uğraştırıyorlar. THH'ye başvurursam büyük ihtimalle haklı bulunacağımı söyledi kendi müşteri hizmetleri ama başvuru yaptımda ses seda yok oradan büyük ihtimalle zararına ikinci el satıcam. Fiyat farkı yakın aldığında 3-5 kuruş fazla verip amazondan alıcam artık. THH 3 ay bekleyemem maalesef.Dostum son durumun ne ? Güncelleme yapmanı bekliyorum.
1 ay beklemen gerekiyor konuyu zaten 20 ağustos' ta açmışsın. 4 iş günü geçmiş bugünü de sayarsan 5 olacak. En az 1 ay beklemen gerekiyor.İade kabul etmediler ürünün seffaf poşetleri olmadığı için reddedildi adaptörde çizik vsde yoktu. Daha fazla üstelemek istemedim çünkü ürünü şeffaf koruma poşeti olmadan tekrar satışa koyamayacaklarını söyledi ama yetkkisi serviste bu poşetlerden yüzlerce yedekli olması gerekir de işte uğraştırıyorlar. THH'ye başvurursam büyük ihtimalle haklı bulunacağımı söyledi kendi müşteri hizmetleri ama başvuru yaptımda ses seda yok oradan büyük ihtimalle zararına ikinci el satıcam. Fiyat farkı yakın aldığında 3-5 kuruş fazla verip amazondan alıcam artık. THH 3 ay bekleyemem maalesef.
Dosya açılalı 8 gün oldu hala başvuru tamamlandı kısmında. Ayriyetten tarihlerden birini 08 yazacağıma 06 yazmışım bunu düzeltmemin imkanı var mı yoksa tarihin çok bir önemi var mı ekstra bilgi olsun diye yazmıştım.1 ay beklemen gerekiyor konuyu zaten 20 ağustos' ta açmışsın. 4 iş günü geçmiş bugünü de sayarsan 5 olacak. En az 1 ay beklemen gerekiyor.