NakreS14
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 25
- Reaksiyon skoru
- 9,071
Ah shit here we go again. Hiç gelmeyen 8 ler başladiSaat 20.00 a kadar gelecek dedi müşteri hizmetleri.
Ah shit here we go again. Hiç gelmeyen 8 ler başladiSaat 20.00 a kadar gelecek dedi müşteri hizmetleri.
Hiç olmadı Şikayetvar.com'a yazarız. Geçen etkinlikte benim 100 TL gelmemişti, bir şikayet açtım hemen geldiAh shit here we go again. Hiç gelmeyen 8 ler başladi
🅰🅱🅾🅾🅾Hiç olmadı Şikayetvar.com'a yazarız. Geçen etkinlikte benim 100 TL gelmemişti, bir şikayet açtım hemen geldi![]()
Bende öyle yaptim reis de bana 100 değil 85 geldi neden kaydeden bazilari çıkmış cikinca 50 nin altina düşmüştüHiç olmadı Şikayetvar.com'a yazarız. Geçen etkinlikte benim 100 TL gelmemişti, bir şikayet açtım hemen geldi![]()
Evet🅰🅱🅾🅾🅾
Gerçekten mi ?![]()
Babam da aynı durumla karşılaştı, kaydeden kişiler çıkmış ve bu yüzden 85 TL oldu.Bende öyle yaptim reis de bana 100 değil 85 geldi neden kaydeden bazilari çıkmış cikinca 50 nin altina düşmüştü
Bilmiyorum zarari yok kalsin işte ama yom cikacaklar 60 yapmiştim 58 falandi 46 ya düştü bu sefer 86 yaptım bakalim ne olacakEvet
Post automatically merged:
Babam da aynı durumla karşılaştı, kaydeden kişiler çıkmış ve bu yüzden 85 TL oldu.
Kaydetmeyi geri almalarındaki mantık nedir çözemedim.