Kazmacı basi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
15*15'di o değil mi25*25 zaten 225 etmiyor
15*15'di o değil mi25*25 zaten 225 etmiyor
Hocam grupları var, mesela şöyle telegram grubu var 2000 kişi. 1 saatte oluyor 25.Teşekkürler bilgilendirme için.
25 kaydetmeye ulaşıncaya kadar 25 lira vermek daha kolay.
Vayyy zekice.Hocam grupları var, mesela şöyle telegram grubu var 2000 kişi. 1 saatte oluyor 25.
başlamamış geri aldım.Yeni bir paylaş kazan ile beraberiz
21-22-23 Eylül tarihlerinde Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.
Kampanyanın son günü: 23 Eylül 23:59
Yine 25 TL
Detaylara burdan ulaşabilirsiniz.
Trendyol Paylaş Kazan'la 1000 TL kazanmaya hazır mısın? 😍
10-11-12-13 Eylül'de takip ettiÄin satıcıları ve oluÅturduÄun koleksiyonları paylaÅ, 1000 TL deÄerinde alt limitli kuponlar kazan!paylas.trendyol.com
NOT: Daha önce açtığım konularda birçok kişi kaydettim diyip kaydetmiyordu bunu birkaç arkadaşımız yaşadı.
Lütfen atabiliyorsanız ekran görüntüsü atmaya çalışın.
Herkese iyi forumlar
Ayrıca yeni bir etkinlik gelmiş
Satıcı Mağazası Paylaş Kazan!
Trendyol uygulaması üzerinden takip ettiğin Satıcı Mağazasını arkadaşlarınla paylaş!
Paylaştığın linkten gelip o satıcı mağazasından arkadaşların tarafından satın alınan her ürün fiyatının %5'i kadar cüzdan kuponu kazan!
Kampanya boyunca maksimum 50 TL kazanabilirsin! Kampanyanın son günü: 23 Eylül 23:59
Yerimi aldım ben.Daha başlamadı
Bu arada bazı forumdaşlarım için türkçe kitabı da ekleeyim.Yerimi aldım ben.
Nasıl yani anlamadım şimdi sadece kupondan aldığımız 25tl ile bir şey alamıyor muyuz? İlla para mı vermemiz gerekiyor
Galiba alacağın ürün 30 tl ise cüzdanda 30 tl olması gerekir yanlış anlamış olabilirim.Nasıl yani anlamadım şimdi sadece kupondan aldığımız 25tl ile bir şey alamıyor muyuz? İlla para mı vermemiz gerekiyor