yok çeşit çeşit ölçüler var 1tl olan ölçünün stoğu bitince otomatik buna geçmiş bununda ölçüleri 250x1200 ben anlamadım 2.5m en, 12m boy? adam ölçüleri de yanlış yazıyor herhaldehttps://www.trendyol.com/brillex/gu...?boutiqueId=61&merchantId=633145&v=250-x-1200 zam geldi 3 TL oldu beyler
Adamın ticaretle alakası yok bence bizi kekliyoryok çeşit çeşit ölçüler var 1tl olan ölçünün stoğu bitince otomatik buna geçmiş bununda ölçüleri 250x1200 ben anlamadım 2.5m en, 12m boy? adam ölçüleri de yanlış yazıyor herhalde
Vicdanım cız ettiTrendyolda ben de satış yapıyorum iade edenlerin kargoları satıcıya aktarılıyor ve + ceza ücreti yansıtıyor trendyol yani adama gecmis olsun
bencedeAdamın ticaretle alakası yok bence bizi kekliyor
Milimetreyok çeşit çeşit ölçüler var 1tl olan ölçünün stoğu bitince otomatik buna geçmiş bununda ölçüleri 250x1200 ben anlamadım 2.5m en, 12m boy? adam ölçüleri de yanlış yazıyor herhalde
25cm en? çok saçmaMilimetre
Aynen öyleBende trendyol'da satıcıyım bu ürüne en az 20 TL kargo + 1 TL de olsa fatura kesicek oradan %18 vergi + %16 trendyol komisyonu var satıcı iptal edersede ürün başına 25 TL cezası mevcut eğer ki saçma bir ürün gönderirde herkes iade ederse de mağaza puanı ciddi şekil düşecek 40 TL gibi de kargo ödemesi gerekicek bakalım neler olucak göreceğiz
dediğiniz gibiyse çok saçma ve sıkıntılı bir durum yazık olmuş o zamanBende trendyol'da satıcıyım bu ürüne en az 20 TL kargo + 1 TL de olsa fatura kesicek oradan %18 vergi + %16 trendyol komisyonu var satıcı iptal edersede ürün başına 25 TL cezası mevcut eğer ki saçma bir ürün gönderirde herkes iade ederse de mağaza puanı ciddi şekil düşecek 40 TL gibi de kargo ödemesi gerekicek bakalım neler olucak göreceğiz
Hepsi doğru bu arada ben de satıcıyımdediğiniz gibiyse çok saçma ve sıkıntılı bir durum yazık olmuş o zaman